„Třináctka je pro nás šťastná. Náš syn Andreas se totiž narodil třináctého, dnes má půl roku,“ svěřila včera Blesku už paní Ochotská, která nepřijala manželovo příjmení a nechala si své dívčí.

Romantická svatba s necelou stovkou hostů se konala nedaleko Prahy, na luxusní farmě ministra financí Andreje Babiše (60) zvané Čapí hnízdo.

Rychlý svědek

Na začátku obřadu zazněl ústřední hit muzikálu Dracula Jsi můj pán. A když už byla ruka v rukávě, bylo slyšet Teď královnou jsem já z Kleopatry v podání Moniky Absolonové (38). Zpěvačka v šestém měsíci těhotenství na veselce nejen zazpívala, ale dokonce šla i nevěstě za svědka. Ženichovi svědčil zase primář Čestmír Mázl ze seriálové Ordinace Petr Rychlý (49). Hercova manželka Jana je totiž bývalá profesionální tenistka. 

Máme rádi Česko

Snoubenci měli naplánované vše do posledního puntíku, aby jejich velký den nic nepokazilo. Nechybělo rozbíjení talíře ani házení kyticí.

I když se nabízelo několik míst v zahraničí, jako Monako nebo Paříž, kde tenista požádal moderátorku o ruku, oba si vybrali Česko. „Pořád jsme někde na cestách a tento významný den by měl být určitě tady, a ne nikde v zahraničí,“ prozradila bývalá moderátorka.