Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Otčím na Plzeňsku brutálně týral 4letého chlapce: Nasazoval si na to strašidelnou masku

Ilustrační foto
Ilustrační foto  (Autor: profimedia.cz)
Autor: ljš - 
21. dubna 2015
15:21

Vždycky když maminka odešla, nastalo pro čtyřletého chlapce ze severního Plzeňska peklo. Jeho nevlastní otec si na hlavu nasadil strašidelnou masku a začal chlapce nekontrolovaně bít a psychicky týrat.

Brutální týrání, ke kterému docházelo nejméně od loňského září v obci Žihle na Plzeňsku, otřáslo i zkušenými kriminalisty.

„Přítel matky chlapce napadal fyzicky, slovně, ale i psychicky, a to vždy v době, kdy s ním byl doma sám. Kriminalisté muži již sdělili obvinění z týrání svěřené osoby v souběhu se zločinem vydírání a dali ve spolupráci se státním zástupcem návrh na vzetí do vazby, který soud akceptoval,“ uvedl policejní mluvčí Jan Koželuh. Tyranovi za odporný čin hrozí až osm let vězení.

Na případ naštěstí upozornily učitelky ze školky, kterou chlapeček navštěvuje. Všimly si toho, že má tělíčko poseté modřinami, i jeho psychických potíží.

Šokující ovšem je, že chlapcova matka se svého agresivního přítele zastávala i poté, co byl obviněn. Přestože kriminalisté mají důkazy o tom, že otčím její dítě mlátil nepřetržitě desítky minut, tvrdila, že v rodině je všechno v pořádku. Chlapeček byl proto úřadem sociálně-právní ochrany dětí umístěn do péče svého biologického otce.

zelena.karkulka ( 22. dubna 2015 23:35 )

 Matka nic nevěděla??? Proč si takovýhle kriplové najdou ženu s dětma nebo s dítětem,když jim to vadí??

kolkajana ( 22. dubna 2015 07:03 )

No nejlepší je když někdo komentuje něco o čem vůbec neví! Pro rodinu biolog. otce je tato situace velmi bolestná a veškeré komentáře které je napadají tomu moc nepomohou. Pravda je taková, že tatínek malého byl jako první který začal od první modřiny bojovat s úřady, ale nepřála bych nikomu zažít tu bezmoc kdy vy nemůžete nic a kdy moc tu nemá spravedlnost, ale úředníci ! Proč to trvalo půl roku ? Protože náš stát se řídí pravidly a né zdravím rozumem, bohužel tady se začne jednat až když se stane pomalu to nejhorší. V tomto případě tatínkovi nikdo nevěřil a pořád věřily matce která jen lhala a teď se chce vylhat z toho co provedla a to i školka kterou pořád každý vychvaluje, nic neudělala. Začala to řešit až když jí matka osočila a pak teprve p. učitelky pochopily, že tatínek měl pravdu. Věřte že, to co jste zde četli je jen část z toho co ten hajzl s matkou která o všem věděla dělali. Tekli by vám slzy ! Ještě není všemu konec a v tomto státě se bojím toho nejhoršího a to, že zase nebude v právu pravda. Nevinní na vše doplatí a viníci budou běhat mezi náma dál.

jity ( 21. dubna 2015 20:22 )

A nebo Šláfenberka, ten je ještě ošklivější.

sores ( 21. dubna 2015 17:24 )

Je to zbraň slabocha když jde na dítě nebo ženu! Takového d.obytka zavřít a také ho týrat.Sám by se mužskýmu nepostavil to by byl p.osraný strachy, tak si to kompenzuje na dítěti bezbranném, zabít ho s.vini.

zhulena.vydra ( 21. dubna 2015 17:23 )

 pavel219-evolution7 má naprostou pravdu! Vidím ty krávy, jak se válej v kanclu, cpou se rakvema se šlehačkou, pr#dele nezvednou a na vše se&ou.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání