Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Vyšetřování napadení Hrůzy skončilo: kapela chce po útočnících ušlý zisk

Autor: Jiří Krušina - 
5. února 2015
15:38

Studenti (18, 19), kteří napadli zpěváka Michala Hrůzu, půjdou brzy před soud. Státní zástupce je obžaloval a hrozí jim 12 let. Kapela chce zaplatit ušlý zisk.

K napadení zpěváka Hrůzy došlo v červenci ve Stodolní ulici v Ostravě. Hitmaker skončil po brutálním napadení v ohrožení života a museli mu operovat mozek. Díky kamerám se podařilo brzy dopadnout útočníky. Ti si pobyli několik týdnů ve vazbě.

Policie případ předala státnímu zastupitelství. To tento týden na mladíky podalo obžalobu ke Krajskému soudu v Ostravě. Soudní proces by mohl začít během několika týdnů.

Samotný zpěvák předvolaný k soudu asi nebude, jelikož si z útoku nic nepamatuje. „Nevypovídal ani při výslechu,“ řekl Aha! jeden z policistů. Ani státní zástupce David Bartoš jej kvůli ztrátě paměti nemá v úmyslu předvolávat.

Soud ještě nezačal, ale už se mluví o tom, že kapela bude požadovat náhradu ušlého zisku. Jak bude náhrada vysoká, se dozví veřejnost až u soudu. Ten by mohl začít koncem března či v průběhu dubna.

luckabendyska ( 16. února 2015 12:53 )

já se ani nedivím že chce kapela po utočnicich ušly zisk. Vždyť Michal Hrůza nemohl odehrát zbyle koncerty a místo toho chudák bojoval v nemocnici o život! hlavně až ti dva pitomci púykaji za to co Michalovi udělali!

luckabendyska ( 6. února 2015 21:45 )

Míša Hrůza Není pitomý! nechte Míšu být!

luckabendyska ( 6. února 2015 21:44 )

to je spravné že chtěji odškodné za neodehrané koncerty Míši. vždyť chudák Míša v nemocnici bojooval o svůj holy život. jsem mooooc ráda že Míša žije. ti dva hajzlové budou pykat za to co Míšovi provedli!

hofihofi ( 5. února 2015 17:50 )

A co je tobe do toho, a jeste lzes, ja mam svuj starobni a za probodnute oko ani hovno, tak tu nano nelzi a neni debata o cikanech, ale o pitomem Hruzovi.

buban ( 5. února 2015 17:40 )

Mno, hofiku, co platíš ty za daně, invalidní dúchodče, který naopak očekáváš měsíčně peníze od státu za to, že tě dopíchala ta tvoje morka?

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání