Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 18°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Pražák na Moravě: Vyrazil na diskotéku, probudil se svázaný v lese

Sedmatřicetiletý muž z Prahy vyrazil v Uherském Hradišti na diskotéku, probudil se ale spoutaný v lese
Sedmatřicetiletý muž z Prahy vyrazil v Uherském Hradišti na diskotéku, probudil se ale spoutaný v lese  (Autor: profimedia.cz)
Autor: ljš - 
22. července 2013
16:37

To byla pořádná kalba! Sedmatřicetiletý muž z Prahy vyrazil na diskotéku v Uherském Hradišti, jenže toho vypil víc, než bylo zdrávo. Krom pořádného okna a kocoviny si pořídil také velmi šokující budíček. Vzbudil se svázaný uprostřed lesa, bez peněz a dokladů...

Divoký víkend prožil na Slovácku sedmatřicetiletý muž z Prahy, který přijel do Uherského Hradiště za prací. "V pátek večer šel s kamarádem do baru ve Starém Městě a poté na diskotéku do Uherského Hradiště. V sobotu ráno se probudil spoutaný v lese v buchlovských horách. Přišel o peněženku, ve které měl kromě peněz i doklady a platební kartu," řekla Milena Šabatová z uherskohradišťské policie.

Oloupený se na diskotéce bavil ve společnosti několika dívek a dalšího muže. Na místě zůstal i poté, co jeho kamarád odešel domů. Jak ale zábava v ranních hodinách pokračovala dál, muž podle Šabatové neví. Údajně si už nic dalšího nepamatuje. Ráno se probral v lese a měl spoutané ruce i nohy elektrikářskými plastovými páskami. Zjistil také, že mu chybí peněženka. Protože pásky nešly přetrhnout, spoutaný doskákal k hlavní silnici.

Záchrana

"Tam na jeho mávání zareagovala řidička šedo-béžové Škody Fabia Combi. Žena ve věku kolem 50 let, blond vlasů, zastavila a pomocí klíčů mu pomohla pásky z rukou a nohou přeřezat," popsala Šabatová. Žena ho pak odvezla do Uherského Hradiště. Oloupený muž následně událost ohlásil na policii.

"Poté se mu udělalo nevolno, proto ho kamarád odvezl do nemocnice, kde zůstal hospitalizovaný. Podle lékařského vyšetření měl muž v krvi 1,5 promile alkoholu a v jeho těle se nacházely stopy marihuany," dodala Šabatová.

Policisté žádají řidičku Škody Fabia a případné další svědky, kteří by mohli poskytnout informace k této události, aby zavolali na číslo 974 678 748, případně na policejní linku 158. Pachateli loupeže u soudu hrozí až deset let vězení.

babetku ( 24. července 2013 11:35 )

No nevím, já jsem se sice narodila v Praze, ale polovina mojí rodiny pochází z Ostravska. A nemůžu říct, že bychom někde měli problémy. Ani když já přijedu na Moravu a ani když rodina přijede k nám do Prahy. Všechno je jen a jen o lidech. A pro Bibijanu: kdo se chová bezohledně na ulicích? já to zažila s nad z každého kraje.... na Brněnsku zásadně předjíždějí v křižovatce, na Mělnicku z levého pruhu klidně odbočí do prava,... a v praze se mi stalo, že pán odbočoval do leva na dvou proudovou ulici, ale rovnou si to střihl do pravého pruhu s tím, že když odbočuje, sice doleva, ale z dálnice, tak má přednost..... a měl značku středočeského kraje.... takže já si myslím, že když je za volantem debil,. tak je jedno, odkud pochází

mzop ( 22. července 2013 19:29 )

at to bylo jak to bylo, pokud to tam, moc neznal, nemel se vozrat s uplne cizima lidma. Tim si o to snad rikal

Toma?_Potyka ( 22. července 2013 19:14 )

Kdoví, jak to bylo. Každopádně byl zřejmě Pepík ožralý jak to prase ...

naidka ( 22. července 2013 18:33 )

tomu se říká pokrok.

naidka ( 22. července 2013 18:31 )

Nechce se mi gůglit nezaměstnanost v Praze a v UH, ale je to určitě nepoměr. Pražák, pracující v UH musí nutně působit podezřele.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání