Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C

Kvůli ďáblovi skákali z okna

Strach z ďábla prý přinutil skočit Francouce z okna
 (Autor: Jiří Kývala)
Autor: ČTK, ap - 
23. října 2010
21:35

Neuvěřitelný příběh se v noci na sobotu odehrál na předměstí Paříže. Jedenáct osob zde bylo vážně zraněno poté, co kvůli strachu z ďábla vyskákali z okna. Mezi nimi i malé dítě. S dvouletou dívenkou vyskočil z okna jeden z přítomných mužů.

V panické hrůze se snažili utéct ďáblovi, který se podle jejich názoru objevil v bytě, kde přespávali. Jednalo se přitom o jednoho z nich. Kuriózní příhoda plná záhad se odehrála v bytě na předměstí Paříže. V něm se v době incidentu nacházelo třináct lidí.

Za ďábla prý považovali svého kamaráda

Nad ránem se jeden z mužů probudil, protože slyšet plakat své dítě. Vstal a jak byl nahý, chtěl dítě nakrmit. Ale ostatní v bytě ho v přítmí prý považovali za ďábla.

Jeden vytáhl nůž a muže zranil, ten z bytu uprchl. Po chvíli se vrátil a když ho ostatní spatřili ve dveřích, mysleli, že se vrátil ďábel ... a vyskákali z okna. S mnohačetnými zraněními skončili v nemocnici.

Policie prověřuje zda nešlo o sektáře

Policie zadržela dva muže z bytu, protože už z minulosti měli potíže se zákonem. Jedním z nich je ten, koho považovali za ďábla, druhý vyskočil z okna s dvouletou dívenkou v náručí.

Vyšetřování, v němž jsou podle policie mnohá slepá místa, pokračuje. Jisté je, že všichni "skákající" jsou afrického původu, prý Angolané. Policie nevylučuje ani verzi, že v bytě se konala seance vúdú se špatným koncem.

milo ( 26. října 2010 10:45 )

trochu? Hooooooodně to je uhozený. Hlavně bych si Ďábla teda představovala jinak, než jako nahatýho kamaráda....podle mě je Bůh a Ďábel jedno a to samí, když se teda bavíme o té církvi

milo ( 26. října 2010 10:44 )

stupidita lidí opravdu nezná mezí...splést si nahého kamaráda s Ďáblem? To vypadal nahatej tak hrozně? Já bych se asi taky lekla, kdyby mi v bytě stál nahatej chlap, ale skákat hned z okna? To může opravdu jen magor posedlej svojí vírou...

ivanka2000 ( 24. října 2010 10:01 )

Vyskočit z okna jenom ´kvůli svímu kamarádovy kterýho prej považuj za dábla neni to trochu uhozený.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání