Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C

Mladík (25) se přiznal k pěti nájemným vraždám

Fotografie
 (Autor: internal)
Autor: oce - 
29. června 2010
16:25

Se šokujícím přiznáním se na služebnu policie v severočeském Varnsdorfu dostavil mladík (25). Policistům sdělil, že před čtyřmi lety spáchal na Jablonecku pět nájemných vražd. Za každou prý dostal 200 tisíc. K doznání ho prý přinutilo svědomí. Policie nyní prověřuje evidenci pohřešovaných osob.

Podle dostupných informací mladík pochází z Jablonce nad Nisou a ve Varnsdorfu přechodně bydlí. Na policejní služebnu přišel v pondělí večer. Překvapeným policistům se přiznal k pěti nájemným vraždám. Eskorta ho ihned převezla do Jablonce nad Nisou a kriminalisté nyní vyšetřují, zda je jeho hrůzné přiznání pravdivé.

„Skutečně prověřujeme osobu, která se doznala ke spáchání závažné trestné činnosti. Vzhledem k tomu, že jde o čerstvé a zatím nepotvrzené informace, nebudeme se k případu nijak vyjadřovat,“ řekla Blesku policejní mluvčí Ivana Baláková.

Policie na Jablonecku žádné neobjasněné případy vražd v posledních letech neeviduje. „Je ale možné, že se jedná o osoby, které jsou pohřešované. Mladík zavražděné při výsleších popsal, musí se tedy podrobně prozkoumat evidence pohřešovaných,“ řekl k tomu policista, který je s případem seznámen.

sakra ( 30. června 2010 11:02 )

Za "čestnost" a nějak se "živit" musel. Psychologové zjistí, že byl nemocen a tudíž bude osvobozen.

palko1961 ( 29. června 2010 22:11 )

se jeste priznavat, mel pockat na novou vladu. Kdyby byl uspesny stal by se narodnim hrdinou.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání