Úterý 30. dubna 2024
Svátek slaví Blahoslav, zítra je Svátek práce
Polojasno 23°C

Chomutov: Exekuce na čtyřech prostitutkách

Chomutov: Noční akce Záchránný kruh zaměřená na předání výzvy k pokutě prostitutkám. Radniční komando správců daně muselo povolat policii.
Chomutov: Noční akce Záchránný kruh zaměřená na předání výzvy k pokutě prostitutkám. Radniční komando správců daně muselo povolat policii.  (Autor: Helena Lacinová)
Autor: lac - 
28. srpna 2009
16:32

Exekutoři chomutovské radnice zahájily exekuce na čtyřech prostitutkách. Některým mohly sebrat peníze, mobil, zlaté šperky, co měly u sebe. Jiné převzali jen výzvu k zaplacení pokuty v náhradním termínu.

Prodejné holky za nabízení sexu v chomutovských ulicích městu na pokutách dluží statisíce. Dlužnice městští správci daně hledali v barech, hernách i na ulici.

„Zaměřili se na exekuce v ulicích města, především prostitutky, které mají vysoké dluhy za nezaplacené pokuty,“ potvrdila v pátek primátorka Chomutova Ivana Řápková. Při čtvrteční večerní exekuci byli slovně napadeni správci daně, incident bude řešit přestupková komice jako přestupek.

Chomutov: Noční akce Záchránný kruh zaměřená na předání výzvy k pokutě prostitutkám. Radniční komando správců daně muselo povolat policii. Chomutov: Noční akce Záchránný kruh zaměřená na předání výzvy k pokutě prostitutkám. Radniční komando správců daně muselo povolat policii. | Helena Lacinová

demiro ( 28. srpna 2009 20:19 )

Příživnictví bylo pro ty blbý a blbější, včetně chlapů. Dnes by se to dalo aplikovat na většinu parlamentu a senátu. Jsou tam i tací, kteří za celou dobu svého mandátu neotevřou hubu, jedině, když jim v kantyně nalejou levnou kořalku.

demiro ( 28. srpna 2009 20:14 )

Tyto ženy i za komunistů měly pouze razítko v občance a nedělaly. Ty lepší využívala STB ve styku s cizinci a do práce je na oko vozili služebnímy auty. Pamatuji si velice dobře tuto dobu.

ivanka ( 28. srpna 2009 19:54 )

hm a příživnictví bylo co? Za to totiž chodily tyhle dámy do kriminálu, žádný legální povolení nebylo, jen pro pár vyvolených, který obšťastňovaly soudruhy. ODSáckou bibli nepotřebuji, já mám vlastní názor, já stranu jako průvodce životem nepotřebuji, ael vy socani to máte bez příkazů těžký, jak vám kluci ze strany neřeknou co si myslet, tak jste v háji.

siroky11 ( 28. srpna 2009 18:57 )

Nevím teda, kde jsi žila Ty, ale jestli to nemáš vyčtené z ODSácké bible, tak tehdy byla tzv. pracovní povinnost. A pokud byli prostitutky, tak museli mít své legální povolání a potom teprve "druhý" výdělek. Rozhodně tady nebyl takový BORDEL, jako dnes!

ivanka ( 28. srpna 2009 18:21 )

A to se obávám, že tyhle dámy by se neživili ve fabrice ani za komunistů. To seš tak naivní, že si myslíš, že tohle řemeslo za komunistů neexistovalo? Kde si žil? Jinak lituji exekutoy, kteří museli zahájit exekuce na čtyřech prostitutkách, to se kluci teda nadřeli Ta čeština, ta dostává zabrat.

Zobrazit celou diskusi