Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Trik s levnými řízky! Zákazníci zuřili!

Autor: žig, red - 
28. února 2009
17:37

Kilo kuřecích řízků jen za 59,90 Kč! Že neveříte? Ani se vám ani nedivíme. Bohužel zákaznici obchodního řetězce Plus v Hradci Králové uvěřili reklamě a čekalo je pak velké zklamání.

Už před rozedněním se před hradeckým Plusem vytvořila až 50 metrů dlouhá fronta. U chladicího boxu bylo ale vše jinak. Visela nad ním omluva za tiskovou chybu v letáku se sdělením, že za tuto cenu pořídí nakupující jen půl kila masa.

Čtěte také:
Kaufland nalákal lidi na falešné slevy, ale účtoval cenu plnou

Když zákazníci zjistili, že kuřecí řízky nekoupí levně, jak očekávali, hlasitě dávali v obchodě najevo své znepokojení. „Vy podvodníci, svi..., kur...,“ nešetřili ani vulgárními projevy.

Nejvíce jim vadila bezmoc. Obchodníci do akčních letáků umísťují upozornění, že za chyby v tisku neručí. „Ale mělo by se s tím něco dělat,“ rozčilovala se zákaznice Eva Vingrálková, která přišla stát frontu už hodinu před otevřením.

„Selhal lidský faktor a chybu jsme bohužel zjistili až v době, kdy byl leták vytištěn a roznesen. Zákazníky jsme na ni proto upozorňovali v prodejnách. Snažíme se, aby se to neopakovalo,“ omlouval se mluvčí diskontu Plus.

Zažili jste něco podobného? Trik se slevou nebo klamavou reklamu? Máte příběh nebo fotografii? Napište nám na online@blesk.cz

 

 

lili ( 1. března 2009 12:37 )

Blbečku,možná,že taky budeš jednou důchodce a ještě rád si přivstaneš,aby si nakoupil za nějakou slevu.

hanula46 ( 1. března 2009 09:37 )

Já jsem zaměstnaná i s manželem, máme tři děti a tak jsem ráda, když mě mamka něco takového koupí...nebo si myslíte, že důchodce se jen cpe? Nedošlo Vám, že tím, když vystojí frontu, že mají nejen pro sebe levnější maso, ale že také myslí na svoje děti, když chodí do práce,,,Blbečku...ty asi nemáš rodiče, kteří jsou ochotni pro Tvoji rodinu vystát frontu a něco levnějšího nakoupit....

kareldopekla ( 1. března 2009 06:50 )

Výrobní

kareldopekla ( 1. března 2009 06:49 )

Takže ta prodejní cena není nic nereálného. Jen by si toliki nevydělali....

kew3101 ( 1. března 2009 03:39 )

Typicke podvadeni ceskych lumpu

Zobrazit celou diskusi