Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Paroubkovi: Narození Margarity propásli o 16 minut!

Paroubek musel být hodně rozrušený, když si nevšiml, že jeho řidič před porodnicí parkuje na zákazu zastavení a ještě k tomu v protisměru
 (Autor: Zbyněk Pecák, Ladislav Křivan, Tomáš Vrbenský)
Autor: map - 
2. listopadu 2009
05:00

Šťastných 7 jedniček mohla mít Margarita Paroubková v datu narození. Podle informací z porodnické kliniky v motolské nemocnici se Paroubkovi hodně snažili, aby císařským řezem jejich dcera přišla na svět přesně v 11:11.

Dokonce si domluvili plánovaný porod o den dřív, na neděli. Nakonec se Margarita narodila o 16 minut později. Holčička je podle vyjádření nemocnice i šťastného tatínka Jiřího Paroubka zdravá. To je nakonec důležitější než líbivá minuta narození. Také podle astrologů, které Blesk oslovil, by se na jejím osudu o pár minut dřívějším porodem tak moc nezměnilo. V životě to Margarita podle předního českého astrologa Milana Gelnara nebude mít moc jednoduché, zvlášť když to vypadá, že bude mít s tatínkem podobnou povahu. „Říkají, že je spíš podobná mně, ale já myslím, že se to ještě může změnit,“ řekl také zářící Paroubek.



Astroložka Jarmila Gričová: Silná, krásná a moc rychlá
„Slunce ve Štíru, ascendent v Kozorohu. Margarita bude velmi silná dívka, která zná svou hodnotu a bude se chtít prosadit. Nebude jí chybět velké sebevědomí a tah na branku. Někdy by ji mohlo zradit příliš rychlé rozhodování, kdy bude jednat rychleji než myslet. Po mamince ale zdědí krásu.“

Astrolog Milan Gelnar: Bohatá, ale ješitná a výbušná
„V životě rozhodně nebude mít jednoduché. Pokud jde o oblast hmotných statků, je její horoskop výtečně aspektován. Je tedy pravděpodobné, že nikdy nouzí trpět nebude. Horoskop ale naznačuje silný sklon k mocenským ambicím, sebeprosazování se, a to za každou cenu, silné sklony k chaosu a neschopnosti dodržovat řád a disciplínu. Projevovat se mohou výrazné sklony k ješitnosti a případné pomstychtivosti a také k výbušnému jednání, které bude poškozovat ji samotnou. Co je ale výtečné – bude ctít dohody, její city budou jednoznačné a přímočaré a spolehnout se bude moci na svou skvělou intuici. Hlavně pokud jde o »čich na peníze«," vyčetl z hvězd vyhledávaný astrolog Milan Gelnar.

Proč císařský řez?
Ještě před 20 lety rodila císařským řezem každá třináctá žena, teď je to každá pátá. Je to dílem snaha lékařů neriskovat komplikace při přirozeném porodu, ale přiznávají i tlak matek, které nechtějí podstoupit dlouhý a bolestivý porod. Pokud je císařský řez předem naplánován, je to zpravidla kvůli špatné poloze dítěte nebo zdravotním či anatomickým indispozicím rodičky. Tedy např. kvůli velmi úzké pánvi u štíhlých žen. Často se provádí jen v epidurální, tedy lokální anestezii.

gioconda ( 5. listopadu 2009 10:43 )

No já nevím... ale myslíš, že se vyrábí takové kapesníky? Raději by měla zůstat zalezlá, zase jí někdo nevhodně nakreslí, fiflenu jednu, a bude mazec!

kofola55 ( 5. listopadu 2009 10:40 )

že pokud má Margaritina matka někde nějakou krásu, mohla by ji nosit aspoň když jde mezi lidi. A ten viditelný důsledek požití plodu frňákovníku by si ve společnosti mohla aspoň zakrývat kapesníkem.

kofola55 ( 5. listopadu 2009 10:40 )

že pokud má Margaritina matka někde nějakou krásu, mohla by ji nosit aspoň když jde mezi lidi. A ten viditelný důsledek požití plodu frňákovníku by si ve společnosti mohla aspoň zakrývat kapesníkem.

gioconda ( 5. listopadu 2009 10:35 )

Jakou? To myslí tu anorektickou vychrtlinu s tou skobou místo nosu? To už by bylo lepší, kdyby ta bradavice byla po Jyrkovi, aspoň by se ujedla k smrti a praskla... a byl by klid... bléééééé

pracujici ( 3. listopadu 2009 10:28 )

ahoj vsichni ctenari tech to dyskuzi.Je krasne ze se panu Paroubkovi narodilo dite taky mu prejem jen to stesti a radost,ale davaji radost taky nam ti co jsou nahore?myslim ze ne jen se snazi naplnit sve kapsy lidi jen okradaji a pak zbytecne prichazeji osve domy,o strechy nadhlavou,schvaluji snizeni materske,duchodů,socialnich davek,udelaly bordel v marodnim a proc musime trpet mi jen protoze odhlasuji neco co obcanum republiky ublizi myslej jen samy nasebe jak vytezit z lidi aby mneli dost oni a stim by se neco mnelo delat ale co?ne to je malo lidi kteri by se proti tomu to postavily a branily se aby se mnely lide nasvete take trochu dobre to co se nahore deje jak se vsichni navzajem dohaduji urazeji a pomlouvaji to je hamba!!! kryze ktera ted radi vsude kolem nas tak ti nahore ji jeste vice prohlubuji lide nemaji praci prichazeji osve i ti male videlky a co maji delat lide kteri maji rodiny a deti zceho je chceme zivit kdyz nam stat ti nahore skoro vse vezmou mnely by se nad sebou zamyslet a konecne neco pro obcany ropubliky skutecne delat protoze dosavad neudelaly pronas nic jen umi brat,snizovat,zakazovat a je toho mnohem vic ten kdo toto cte nebo si to precte tak urcite pochopi ocem pisi diky a pokud mozno tak prezivejte.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa