Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Paroubek: Láká na těhotnou Petru?

Se Zuzanou si Paroubek nesedl. Snad našel štěstí u Petry...
Se Zuzanou si Paroubek nesedl. Snad našel štěstí u Petry...  (Autor: Ladislav Křivan)
Autor: lac, bel - 
19. října 2009
06:21

Opět bez své těhotné manželky Petry přijel na akci do Mostu šéf ČSSD Jiří Paroubek. Její účast přitom ohlašoval na pozvánce. Finta, jak si zajistit větší mediální pozornost?

„Bylo jí ráno zle. Poslední dny každé ráno. Vypadá to, že porodit může každým dnem, a proto se na cesty už nevydává,“ omlouval v sobotu Paroubek manželku před novináři, kteří na ni marně čekali.

Paroubková měla manžela doprovodit na přednášku o ekonomice mezi mostecké vysokoškoláky, která začínala už v devět ráno. Přitom kvůli nevolnosti se Paroubková nedostavila ani minulý týden na golf v Oldřichově u Teplic.

Proč tedy Paroubek Petru »prodává«, když ví, že už necestuje? Zajišťuje si tak šéf ČSSD víc posluchačů? „Zajímavá myšlenka. Už den předem byli ve škole informování, že Petra nepřijede,“ odpověděl včera Blesku Paroubek.

JAK PAROUBEK URAZIL EXMANŽELKU? ČTĚTE ZDE!

aapricot89 ( 19. října 2009 12:58 )

Nekteri nechteji chapat, nekteri si prijjdou pouze plivnout, jo kdyby to bylo o Topolankovi a jeho partnerce, to by bylo jiny kafe...

aapricot89 ( 19. října 2009 12:57 )

"kramoro" zase vam sahli na Roka? Kde v tom clanku vidite, ze Blesk dedukuje??? Prohlasil Paroubek, ze s nim na akci do Mostu prijede manzelka? Prohlasil. Rekl, ze manzelce uz nei posledni dobou dobre, ze zvraci a ze proto uz necestuje? Rekl! Vas guru lze jak kdyz tiskne a tehotenstvi sve mlade manzelky tento starnouci paprda pouziva k lakavemu cirkusu.... pojdme se tam pani podivat, bude tam ta jeho tehotna manzelka at ji vidime na vlastni oci, co vlastne na ni videl ..... A nechte si prohlednout klavesnici, vypada to na zasekly Caps Lock

cernysvetlo ( 19. října 2009 11:41 )

Vylez Paroubkovi ze zadku a nauč se číst. Ani slovo o tom, že by je sem Paroubek natahal.

cernysvetlo ( 19. října 2009 10:34 )

Je vidět, že máš dlouhý vedení, Paroubek prohlásil, že bylo Petře ráno zle a druhým dechem, že byli informováni den předem. Tudíž lže, jak tu ústa otevře. Už chápeš?

mash ( 19. října 2009 09:34 )

Pokud nějaký politik ohlásí nějaký brífing, tiskovku, nebo přednášku, tak český novinář tam jede jen kvůli jeho manželce a ještě tu pak fňuká, že tam nakonec nebyla? Ty jo, no, tak to jsme to teda dopracovali. Ach jo

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa