„V poslední době jsem byl rozmrzelý,“ napsal Jágr ve svém sloupku ve Sportu. Trápí ho zranění zad, nemohl pořádně trénovat, jak je zvyklý. Pěkně po nocích. A se závažím.

Samotář v Dallasu

V Dallasu žije Jágr sám a schází mu někdo, kdo by ho utěšil. Dívčí ruka, která by ho pohladila. Tak mu deník Blesk posílá múzu. Krásné děvče vymalované v kladenských barvách. V barvách jeho týmu, kde se mu v úvody sezony tak dařilo. V němž nastřádal 57 bodů ve 34 zápasech a je pořád druhým nejproduktivnějším mužem extraligy.

Co číslu 68 pomůže?

Maminka

Pokud by paní Jágrová dorazila, udělá synkovi domácí pohodu. Jako v Pittsburghu. Nakoupí, navaří, vypere a klidně se pohádá, kvůli uvolnění stresu.

Nový centr

S Bennem mu to v prvním zápase evidentně nesedlo. Takový Plekanec z Montrealu, nebo Červenka z Calgary, to by bylo něco! Manažer by měl jednat.

Řidič

Jeho šofér Šána by měl urychleně odletět do Dallasu. Jaromírovi letadlo nevyhovuje, v extralize jezdil štreky autem a nic se nestalo. Jen ty americké vzdálenosti...

Docent Kolář

Ve svých letech potřebuje jeho zlaté ručičky skoro každý den. S takovýmhle fachmanem za zády by se to hrálo.

Imitátor
Vyjma Vincoura, který je jednou nohou na farmě, nemá v kabině českého parťáka. Kdyby v šatně sedával Petr Jablonský, mohl by »Džegrovi« vykouzlit kámošů, kolik by chtěl. To by byl rachot.