Můžete si navíc vybrat mezi kvalitní, avšak finančně úspornější volbou paliv (EVO 95 a EVO DIESEL) či extratřídou mezi palivy (EVO NATURAL 100+ a EVO DIESEL+). Výsledkem jejich užívání je nejen vyšší výkon motoru, ale i delší životnost a jeho nižší poruchovost či bezproblémový start v každém ročním období. Navíc aditivovaná paliva snižují spotřebu auta a šetří vám tak peníze. Součástí čerpacích stanic je také prodej vybraných maziv a dalšího doplňkového sortimentu pro motorová vozidla.

Autor: MOL

Barista na čerpací stanici? Proč ne!

Vůně čerstvě umleté kávy, kterou vám na vybraných stanicích připraví profesionálně vyškolený barista, křupavé panini i bezplatné připojení k wifi. To není nejnověji otevřená kavárna ve vašem sousedství, ale kvalitní zákaznický servis na čerpacích stanicích MOL.  Stanice MOL jsou místem, kde si odpočinete od řízení a vychutnáte si kávu připravenou v těch nejlepších profesionálních kávovarech, které vlastní pouze kvalitní kavárny. Vyškolená obsluha vám ji přichystá z prvotřídních zrn chuťově uzpůsobeným očekáváním zákazníků. K tomu si můžete zakousnout čerstvě připravený sendvič, křupavý toust, sladké i slané pečivo či si na některých stanicích sníst teplou polévku.

Autor: MOL

Aby vám neunikly žádné novinky, ponoříte se na všech čerpacích stanicích MOL do digitálního světa prostřednictvím bezplatné wifi. Navíc si na vybraných stanicích MOL s označením Fresh Corner také nakoupíte ty nejdůležitější produkty denní spotřeby – čerstvé pečivo, mléčné výrobky a sýry. První z těchto Fresh Cornerů byl otevřen již v červenci 2015 ve Vyškově a MOL jejich počet stále rozšiřuje.

Fotogalerie
8 fotografií