ONLINE CHAT
jak mam postupovat pokud chci prejit k vasemu operatorovi z o2 kredit si dobijim a chci si ponechat sve cislo dekuji.(evina)
Foto
Již jsem zodpověděl: zakoupíte BLESKmobil SIM kartu a přes internetovou samoobsluhu si zažádáte o přenos čísla.
jak postupovat abych si mohl ponechat své staré číslo od jiného operátora,? Děkuji.(standa.)
Foto
Zakoupíte BLESKmobil SIM kartu a přihlásíte se do internetové samoobsluhy, kde si podáte žádost o přenos čísla.
Počítáte ve svém plánu vůbec i se spoluprací s jinými operátory, nebo by vás bylo možné označit de fakto jen za levou ruku O2?(Jana156)
Foto
Jsme virtuální operátor, který má vlastní nabídku služeb s vlastní strategií. S O2 jsme se dohodli, protože to byl jediný operátor, který byl schopen rychle a pružně zareagovat na naše požadavky. Další rozvoj necháváme v tuto chvíli na tom, co přinese budoucnost.
Dobrý den, proč nabízíte pouze datový balíček s FUP 100MB? Plánujete nabízet i vyšší datové objemy? V případě překročení FUP se rychlost sníží na jakou hodnotu? Kolik stojí dokoupení dodatečných dat (v případě 100MB za 100Kč)? Pěkný den(Michal)
Foto
Nabídku jsme přizpůsobili využívání mobilního internetu naší čtenářské obce. Do budoucna budeme zvažovat různé možnosti rozvoje i mobilního internetu. Při překročení FUP se rychlost sníží na cca 16 kbps. Dodatečná data stojí 100 Kč za 100 MB, měsíční období se začne nově účtovat od okamžiku dokoupení nového měsíčního balíčku.
Dobrý den. Chci se zeptat, jestli bude možné zjistit stav kreditu v mobilu, jako má např. O2: *104*# a bude to zdarma? Děkuji(Daniel Drtikol)
Foto
Ano, podobně to bude fungovat i u BLESKmobilu. Plus budete moci jít do hlasové či internetové samoobsluhy.
Budete moct vyuzivat v budoucnu LTE sit O2?(deforma2)
Foto
Toto je mimo rámec našich stávajících dohod. Budeme o tom jednat v budoucnu
jake jsou ceny volani z o2 do vasi site dekuji(evicka)
Foto
Stejné jako v rámci O2
Co ocekavate od nadchazejici aukce kmitoctu?(hlodavec venca)
Foto
Pravděpodobně vstup čtvrtého operátora a spuštění LTE v příštím roce.
Dobrý den, jaká bude cena pro zákazníky O2, když budou volat na Bleskmobil? Budou platit jako do vlasntí sítě nebo jako do cizí? Když mám volání v rámci O2 zdarma, budu zdarma volat i do Bleskmobilu? Děkuji(Maxim)
Foto
V rámci O2 je volání na BLESKmobil jako volání v rámci vlastní sítě.
Planujete LTE?(deforma)
Foto
Jsme virtuální operátor, který nechce provozovat vlastní technickou infrastrukturu, takže LTE neplánujeme.
Kdyz od vas budu chtit prejit bude mozne poslat neprovolany kredit na muj ucet?(PetrO)
Foto
Při přenosu čísla mezi operátory není možné přenášet zbylý kredit.
U sveho VoIP operatora volam pres callback za 2kč/min s uctovanim 1+1. S platnosti kreditu 2. roky. Myslite si jeste ze je vase nabídka nejvýhodnejsí?(o2guru)
Foto
BLESKmobil nabízí nejvýhodnější cenu na trhu předplacených karet za volání, SMS a mobilní internet.
Dobrý den.Chtěla bych se zeptat mám kredit u T- mobile a mám tam částku cca 1ooo kc když si koupím Váš kredit jestli se to přičte a jestli to bude fungovat.Děkuji za odpověď.(hana sochova)
Foto
Kredit nelze přenést při přenosu čísla od jiného operátora na BLESKmobil.
Zdravím, jestli jsem pochopil dobře,po dobití 3 měsíce nemusím nabíjet (pokud mi to bude stačit)...pak znovu nabiju a zase 3 měsíce nemusím nabíjet??? díky(Janík)
Foto
Ano, pokud Vám to tak bude vyhovovat.
Mám paušál od 02 volám v síti 02 o víkendech a svátcích zadarmo.Zůstane mui tato výhoda i do sitě Bleskmobil? Děkuji (Evina)
Foto
Volání z O2 na BLESKmobil je v rámci O2 volání ve stejné síti, takže by to tak mělo být.
Po zakoupením SIM BLESK MOBIL s kreditem 150Kč a po změně čísla na mé původní se mi kredit 150Kč převede na mé původní číslo nebo o něj přijdu?(helena)
Foto
Při zakoupení BLESKmobil SIM karty s kreditem 150 Kč a při převedení Vašeho stávajícího čísla na BLESKmobil SIM kartu Vám samozřejmě zůstává kredit 150 Kč, který jste původně měla na BLESKmobil SIM kartě.
Dobrý den, jaká bude cena v rámci roamingu? resp. příchozí a odchozí volání v zahraničí?(Karel Kos)
Foto
Detailní ceník nemám nyní v hlavně, odchozí hovor v rámci Evropy bude 8,60 Kč /1 min. Detaily budou od 7. 11. na www.bleskmobil.cz
Proc je u nas tak mizerne pokrití 3G? Staví Váš domácí vůbec?(kocicka)
Foto
Toto je otázka na mobilní operátory. My můžeme vycházet pouze ze sítě, kterou máme v rámci dohody s O2 k dispozici. Je to špičková síť s jedním z největších 3G pokrytí na našem trhu.
Napadlo vás, že když budete trvat na dobíjení po 3 měsících, může přijít někdo jiný s výhodnější nabídkou pro ty, co skutečně 200/3 měs. neprovolají? Kdo může o změně (prodloužení lhůty pro dobití) rozhodnout a bude vůbec nějaká vůle?(Valen)
Foto
Věříme, že naše nabídka je výhodná pro většinu naší čtenářské obce (a nejen jí, ale i pro většinu těch, kdo chtějí ušetřit za volání). Za volání šetřím tak, že volám za nízkou cenu, a to právě nabízíme.
Proc jsou tak drahe SMS? Jakou marži na nich máte?(nadrobil)
Foto
Cena SMS vychází z regulované ceny, kterou si platí mobilní operátoři mezi sebou za SMS.
Dobrý den, počítate i s prodejem telefonních přístrojů?(Petr Žák)
Foto
Prozatím ne, do budoucna zvažujeme různé možnosti rozvoje služby, vč. prodeje či pronájmu koncových zařízení.
všem kteří máte tarif a platíte cca 5 korun za minutu doporučuji zavolat oper. a říci že odcházíte jinam a garantuji že vám sníží cenu za volání min. o 50%. Opravdu to funguje. Alespoň je vidět jaké jsou opravdové ceny za minutu volání. Když se i o2 vyplatí se spojit s Bleskem a nabídnout volání levnější. Třeba se i díky vám Blesku podaří snížit cenu volání ještě více. P.S. ty 3 měsíce platnosti kreditu je fakt málo. Není to fér. Krásný den(slavíček)
Foto
Naše nabídka je fér v tom, že přináší nejvýhodnější cenu za volání, SMS a mobilní internet na předplacené kartě. Zákazník se nemusí k ničemu upisovat, nic pravidelně platit, ani pravidelně každý měsíc dobíjet. Díky těmto výhodám je služba určena k aktivnímu používání, takže by nikdo neměl mít problém s dobou platnosti kreditu 3 měsíce.
Jak dlouho trvá přenos čísla od O2/ostatních operátorů?(Ghost)
Foto
Maximální regulovaný limit je 30 dnů, obecně to trvá kratší dobu (ovšem bez garance). Počítejte něco kolem 5 - 7 dnů.
Planujete pro sve zakazniky nejakou vanocni nadilku?(Prescas)
Foto
Naše nabídka jako taková je vánočnou nadílkou. Super ceny, kdykoliv a kdekoliv, bez fíglů.
Zdravím prosím o dotaz zda mohu objednat na adresu bydličtě 6 sim karet??? děkuji zdvořile(štěpanka)
Foto
Teď přesně z hlavy nevím, jaké je omezení počtu SIM karet na jednu objednávku prostřednictvím internetového obchodu. Omezení tam v každém případě je. BLESKmobil SIM kartu byste měla být schopna zakoupit i v nejbližší trafice.
Dobrý den, můj dotaz se netýká přímo nabízené služby, ale její propagace na stránkách Blesk.cz. Z jakého důvodu nejsou "články" na blesk.cz (sdělení je prezentováno formou regulérního článku, ale fakticky je to reklama na mobilní služby BLESKmobil) označeny jako komerční sdělení? Domníváte se, že tím dochází k porušování zákona o regulaci reklamy a o ochraně spotřebitele? Děkuji za odpověď.(Tomáš)
Foto
Služba BLESKmobil je služba společnosti Ringier Axel Springer CZ, která zároveň mimo jiné vydává i deník BLESK. Propagace vlastního produktu ve vlastních médiích je zcela přirozená a z nabídky samotné je zcela zřejmé, že jde o komerční nabídku nové služby.
JSEM U VODAFONU CO MUSÍM UDĚLAT ABY MĚ ZUSTALO TELEFONÍ ČÍSLO.A KDYŽ DÁM DO TELEFONU VAŠÍ NOVOU KARU JESTLI SE MI NEVYMAŽU DATA V TELEFONU ULOŽENÉ.(JAROSLAV KOLÁČEK)
Foto
Zakoupíte BLESKmobil SIM kartu a přihlásíte se do internetové samoobsluhy pro zadání žádost o přenos Vašeho stávajícího čísla. Po vložení BLESKmobil SIM karty Vám zůstanou funkční veškerá data, která máte uložena v mobilu. Data, která máte uložena na Vaší původní SIM kartě, musíte nejprve zkopírovat na mobil, abyste je měl dispozici i po vložení BLESKmobil SIM karty.
Kdy začne působit BLESKmobil a zda bude mít své zastoupení v Jablonci n. Nisou.Bude možno použít stávající mobil se SIM Kartu tohoto operátora. A bude-li přenositelnost čísla od jiného operátora. Bude služba BLRSKmobilu na něsíční paušál nebo na předplacenou kartu? Děkuji. Josef. E-mail : duc.h@seznam.sz(Frinta Josef)
Foto
BLESKmobil bude mít pokrytí i distribuční síť v Jablonci nad Nisou. BLESKmobil SIM kartu můžete vložit do jakéhokoli stávajícího mobilu, který je funkční. Přenos od všech operátorů je možný, zadává se prostřednictvím internetové samoobsluhy. Služba BLESKmobil je předplacená karta.
Budou i mikroSIM?(michl)
Foto
Ano, jsou standardně v nabídce. Nano SIM (iPhone 5) připravujeme.
cena 2,50 je i u volání mezi tarify Blesk Mobil - Blesk Mobil?(Eva Bastiová)
Foto
Ano
Připravujete nabídku pro menší firmy a živnostníky? Tzn. možnost platit za služby fakturou.(Petr33)
Foto
Do budoucna uvažujeme o různých možnostech rozvoje služby, včetně paušálu (tj. placení na fakturu).
Poc jste vyhlasili tiskovku den pred tiskovkou CTU, kde meli vyhlasit jako napravna opatreni narizeni virtualu nasi velke trojce? Nahoda?(kulda)
Foto
Čistá souhra okolností, tiskovku jsme museli urychlit kvůli úniku informací o naší službě (pravděpodobně jste to zaregistroval - zhruba týden před naší tiskovkou).
Takže jestli to dobře chápu, když mám předplacenou kartu od O2, tak si jenom koupím Bleskmobil a přendám karty, ale moje stávající číslo mi zůstane a kredit, který jsem ještě nevyčerpala také? A kolik budou olatit ostatní, když budou volat mě na Blesk mobil? Děkuji za odpověď (Dasat)
Foto
Pokud si pouze vyměníte SIM karty, Vaše stávající číslo Vám zůstane i s neprovolaným kreditem. Zákazníci O2 Vám na BLESKmobil budou platit jako by volali ve vlastní síti, z T-Mobile a Vodafone jde o volání do cizí sítě.
Mám SIM kartu O2 s bankingem.Lze převést číslo i s tím bankingem?(Burian)
Foto
Službu mobilního bankingu v tuto chvíli nepodporujeme.
No ono bude také důležité,jakým způsobem bude danná cena za minutu učtována.proto má otázka zní::Bude se učtovat 60+1 nebo 60+60..děkuji(jenik570)
Foto
60 1.
jak si muzu tuto kartu objednat a kolik mne to bude celkove stat? (pavel)
Foto
Kartu si buď můžete objednat v internetovém obchodě na www.bleskmobil.cz, nebo jej přímo zakoupit v 6.000 prodejních místech sítě PNS (zejména v trafikách). Balíček se SIM kartou stojí 150 Kč a obsahuje kredit 150 Kč.
Docela by mě zajímalo co z toho O2 má, když propůjčí svou síť virtuálnímu operátorovi, který má konkurenční ceny oproti tarifům O2. Pravděpodobně dojde k přesunu zákazníků O2 k Blesku. Tak se to O2 musí přece nějak vyplatit. V dnešní době už pochybuji o všem "výhodném." Máme nejdražší volání na světě, nejdražší benzín a za chvíli budeme mít nejdražší úplně vše. Tarifikace 60 1 samozřejmě není fér, ale je to menší okrádání než 60-30,60. Tak pokud je tato nabídka opravdu myšlena upřímně a nic za tím není, tak by to byl asi první trochů fér počin.(Zvědavá)
Foto
To je spíš dotaz na O2. V případě, že virtuální operátor chce na trh vstoupit, je lepší si ho do sítě pustit, než dopustit, aby byl v síti jeho konkurenta. Toto O2 nejspíš rychle pochopila a vstřícně zareagovala na náš požadavek na spuštění služby BLESKmobil.
Hezke popoledne, co zakaznicky servis?, infolinka bude?, co kdyz se mi stane neco se SIM kartou, kde to budu resit?(franta)
Foto
Veškeré informace budou na www.bleskmobil.cz (od 7. 11.), budou tam i důležité otázky a odpovědi, většinu operací si zařídíte přes hlasovou či internetovou samoobsluhu. K dispozici bude ještě i operátor, jehož služby budou zpoplatněny 20 Kč za hovor. Operátor Vám pomůže třeba v případě ztráty SIM, apod.
Chcete konkurenci na trhu mobilnich sluzeb?(kalda)
Foto
My jsme konkurence pro všechny zavedené operátory na trhu.
Dobrý de, Jak přenesu svoje číslo od Vodafone k Vám ? (stanislav Dolanský )
Foto
Zakoupíte BLESKmobil SIM kartu a v internetové samoobsluze zažádáte o přenos čísla.
200 kč za 3. mesice neprovolam, ale chci k bleskmobilu, co mam delat?(barak)
Foto
V tuto chvíli Vám bohužel nemůžeme nic jiného nabídnout. Ještě to zvažte - zejména při naší ceně za volání.
Jen bych chtěl poděkovat za trpělivost při zodpovídání dotazů, které jsou z 99% opakující se nebo nesmyslné. :-) V.(Venca)
Foto
Spíše opakující se :-)
Planujete i pristup na cely internet [treba jako konkurencni poskytovatel za cenu na den] a ne jen na Blesk, sport atd?(David)
Foto
Jestli máte na mysli zdarma přístup na celý internet, tak to v tuto chvíli nezvažujeme.
Skoda, ze jste nevyjednali neco takoveho http://www.scribd.com/doc/110909280/Cenik-VODAFONE(PetrO)
Foto
Vyjednali jsme nejlepší podmínky pro předplacenou kartu.
Budu nějak upozorněn, že mi končí 3 měsíce od posledního dobití, nebo pokud zapomenu budu nenadále odstřižen?(vlastimil)
Foto
Dojde Vám upozornění formou SMS
Bude mozne pri tak male dobe platnosti kreditu (3. mes.) v budoucnu dobít i nižší částky na poštách. Je realné např. 50Kč?(ferdak)
Foto
V rámci rozvoje služby uvažujeme o různých scénářích, včetně věrnostního programu a případné provázanosti služby BLESKmobil s další nabídkou společnosti Ringier Axel Springer CZ.
Kolik bude stat SMS do zahranici?(Olive)
Foto
Omlouvám se, nemám momentálně po ruce ceník a cenu nemám v hlavě - najdete to zcela určitě na internetu v komentářích na naši tiskovou konferenci. Kompletní ceník bude k dispozici od 7. 11. na www.bleskmobil.cz
Máte limitovaný počet SIM, které vám o2 "povolí"? Kolik to případně je, jestli to není tajné?(Ghost)
Foto
Žádná taková omezení neexistují.
Budete mít pouze předplacenou kartu nebo nějaký tarif ??(Milan)
Foto
Prozatím máme pouze předplacenou kartu. Paušál zvažujeme.
Na cem selhalo jednani s ostatnimi sitovymi operatory?(sasavond)
Foto
O2 zareagovala pohotově, byla dostatečně flexibilní vůči našim požadavkům a byla připravena k maximálnímu nasazení,které tak rychlé spuštění služby vyžadovalo.
Na jak dlouho planujete spolupraci s O2?(kendy)
Foto
Na dostatečný časový horizont, abychom mohli dostát všem příslibům, které službou BLESKmobil přinášíme naším zákazníkům. Jedná se o dlouhodobou spolupráci.
Dobrý den, mám kredit u T-mobilu a nastaveno upozornění na mobil o došlých e-mailech formou SMS zdarma. Bude to možné i u vás? Děkuji(Jasmína)
Foto
Toto je funkce e-mailové schránky, příchozí SMS budou v takovém případě samozřejmě chodit.
Co se stane při vyčerpání FUP?(Ghost)
Foto
dojde ke zpomalení rychlosti.
Dokážete uspokojivě vysvětlit, proč je platnost kreditu o tolik kratší než u ostatních operátorů? Díky platnosti jen 3 měsíce není vaše nabídka o mnoho výhodnější než u konkurence a zvlášť pro skupinu zaákazníků, na kterou Blesk Mobil cílí je to zásadní nevýhoda. Díky!(Martin)
Foto
Máme nejvýhodnější ceny za volání a předpokládáme, že zákazník si naši kartu koupí, aby volal. Již jsem v jedné z předchozích odpovědích uváděl, že při dobití kupónem vychází provolání za 3 měsíce zhruba na jeden jednominutový hovor denně. Naprostá většina zákazníků předplacených karet (nemluvě o zákaznících na paušálu) používá mobil výrazně aktivnějším způsobem.
Plánujete do budoucna zapracovat na své nabídce datového připojení ? Myslíte že máte šanci nabídnout výhodnější balíček dat s výhodnějším FUP než stávající operátoři ?(Janax)
Foto
Rozvoj služby připravujeme a bude záležet na požadavcích našich zákazníků. V tuto chvíli jim nabízíme bezkonkurenční výhodu neomezeného přístupu (žádný FUP!) na naše webové stránky (blesk.cz, isport.cz, auto.cz, bleskmobil.cz) zcela zdarma.
Kdy prosím zveřejníte ty Férové tarify ? Začíná to být obehraná deska. Nebo jde jen ve vašem vstupu na mobilný trh jen o domluvu s O2 aby se zavřela huba ČTU ??? Z obou věcí je mě mimochodem nevolno.(Tomáš Kobr)
Foto
Porovnejte si ceny předplacených karet a zjistíte, že tak jednoduchou nabídku bez závazků a podmínek nikdo jiný nenabízí.
Dobrý den, má Vaše sim karta kapacitu na adresář čísel-má-li,jak velkou?(Kateřina)
Foto
Standardní, konkrétní počet neumím v tuto chvíli přesně říct.
Spolupracujete s obchodními řetězci ? Budou u nich dostupné vaše předplacenky ?(JanHonza)
Foto
Ano, 6000 prodejních míst sítě PNS zahrnuje i řetězce a čerpací stanice.
Dobrý den, kdy přijde ta cenová revoluce? Třeba Váš limit a cena internetu je opravdu směšná...(Jirka)
Foto
Již přišla,porovnejte si ceny ostatních předplacených karet na trhu.
Dobrý den, je možné nejdříve si koupit vaši SIM kartu a volat na ni nějaký čas na zkoušku a potom teprve převést číslo od mého stávajícího operátora. Mám paušál a smlouva ještě nevypršela. Ale souběžně bych využívala i vaši kartu v jiném telefonu. Bude možné potom změnit u již aktivované vaší karty číslo, nebo budu muset znovu koupit další sim kartu abych mohla přejít k vám a zachovat mé číslo po vypršení paušálu? Děkuji(Dagmar)
Foto
To, co popisujete, je možné. Pro BLESKmobil se k ničemu nezavazujete, žádné smlouvy nepodepisujete. Na již zakoupenou BLESKmobil kartu si můžete Vaše stávající číslo převést i v budoucnu - až po vypršení smlouvy na Váš paušál.
Lze říci že výhodnost nabídky virtuálního operátora je p5ímo závislá na počtu jeho klientů, kteří mu dávají silnou vyjednávací pozici v jednání s operátorem ? Jak jsou u nás ochotni operátoři ustupovat požadavkům virtuálních operátorů?(Thomas11)
Foto
Jsme první virtuální operátor na našem trhu a ti to samozřejmě mají v něčem nejobtížnější. O2 byl jediný operátor, který byl schopen pružně a efektivně zareagovat na náš požadavek na spuštění služby BLESKmobil.
Lze Bleskmobil dobíjet z bankomatu české spořitelny? Děkuji(Evina)
Foto
Prozatím ne, připravujeme to.
Je virtuální operátor schopen namixtovat služby od více dodavatelů ? třeba s tmobile vyjedná výhodná data, a s o2 výhodné volání ?(Mark27)
Foto
Virtuální operátor má vždy jen jednoho partnera. Situace, kterou popisujete, by bylo velmi obtížné nejen vyjednat, ale i zrealizovat. Zákazník by např. musel mít 2 SIM karty.
Mám SIM kartu T mobile.Když si v trafice koupím kartu Blesk mobilu, jak přenesu údaje z původní karty?Mám na mysli kontakty a různé fotografie.Děkuji za odpověď.(Jarka)
Foto
Údaje z původní SIM zkopírujete přes funkce v telefonu. Fotografie nemáte nejspíš uloženy na SIM kartě, ale v samotném mobilu.
Je dohoda se stávajícím operátorem o dodávání služeb neměnná nebo BleskMobil jedná i s ostatními operátory a je v případě lepší vyjednané nabídky schopen konfortně své klienty přesouvat od jednoho k druhému ?(Marek27)
Foto
S O2 máme dostatečně právně ošetřeno, aby naše služby byla stabilní a dokázala dostát příslibům, s nimiž ji uvádíme na trh.
Proc neni volani v ramci cisel blekmobilu zdarma, jak je tomu u virtualnich operatoru ve vispele evrope? (herbert)
Foto
K 7. 11. spouštíme úvodní nabídku, další rozvoj služeb připravujeme.
Dobrý den,budou i nějaké akce které má tředa t-mobile pro twist? (např. havaj,Vánoce)(Michal)
Foto
Další rozvoj služby teprve připravujeme, nechte se překvapit.
99% vašich odpovědí je k ničemu, má takový chat smysl?(Karel)
Foto
Pevně věřím, že to není názor 99% účastníku chatu.
Dobrý den. Mám mobil na 2 simkarty.Většina mých známých má stejného operátora. Může mi původní oprátor zablokovat mobil, když na twist nachám 20 Kš a nebodu volat? Pouze pijímat hovory a volat ze sim. Blesk? (Karel Benešov)
Foto
Záleží na podmínkách karty Twist, pravděpodobně má nějakou expiraci při nedobíjení, nejspíš 1 rok. Tento fakt byste měl zohlednit.
vzdit je to zase jen ubohe zlakani lidi upisou se a pak nic to uz zname(jiřiv)
Foto
U služby BLESKmobil se nikdo k ničemu neupisuje, žádné podmínky, žádné smlouvy.
Když si chci pouze převest stávající číslo,proč musím kupovat i blesk simkartu?(Lenka)
Foto
Protože potřebujete novou SIM kartu, na které Vám Vaše stávající číslo může být aktivováno. I dnes při přechodu od jednoho operátora k druhému dostáváte novou SIM kartu.
jak se budou na trafikách ty karty prodávat, jen karta nebo bude mít i nějaký obal? A ještě by mě zajímalo budou na trafikách k dostání čísla navazující na sebe? Např. 702 250 001, 702 250 002... aby když budu chtít koupit čísla pro rodinu bylapodobná.. (Patrik)
Foto
BLESKmobil karta je v balíčku, který má bezpečnostní samolepky a je celý zataven v průhledné fólii. Ano, na konkrétním prodejním místě budou čísla z konkrétního balení následovat po sobě.
Pocitate s tim, ze na trh v blizke budoucnosti vstoupi dalsi virtualove a jste pripraveni reagovat upravou nabidky sluzeb (cen)?(sendy)
Foto
Na trh zcela určitě vstoupí další virtuální operátoři a my samozřejmě připravujeme další rozvoj naší služby.
To si jako delate srandu ze je tohle nejlevnejsi volani na trhu? nemam zaden extra tarif, ani zaden firemni a platim 1,10kc za minutu do jakekoliv site v cr(Marek)
Foto
Zřejmě máte paušální tarif. BLESKmobil je služba předplacené karty a je nejvýhodnější na trhu předplacených karet.
Hodláte změnit hodnotu FUP? Rozhodně cenová politika u mobilního internetu není výhodná.(Přemysl Vaculík)
Foto
Hodnota FUP a cenová hladina mobilního internetu odpovídá tomu, jakým způsobem naše primární cílová skupina čtenářské obce BLESK mobilní internet využívá.
Jak postupujete pokud zákazník nezaplatí se své vyúčtování v daném období? Např. O2 zasílá dopis, za který si účtuje 180 Kč. Děkuji za odpověď(Jirka)
Foto
BLESKmobil je předplacená karta, takže nehrozí zpoždění s platbami.
Dobrý den, nebude O2 znevýhodňovat(omezovat-snižovat rychlost) virtuální síť BleskMobil v datových přenosech? Bude rychlost stejná jako při cenovém balíčku 40Kč týden/..u O2 Telefónica,kterou využívám momentálně.(Miroslav)
Foto
Naše dohoda s O2 je taková, že O2 nebude rozlišovat vlastní zákazníky O2 a zákazníky BLESKmobil. Stejně tak i rychlost služby bude podle aktuální situace a lokality.
Na jak dlouho garantujete současné ceny a podmínky dobití?(Janaa)
Foto
Garantujeme je bez omezení, nejedná se o časově omezenou akční nabídku.
Budou bezne v objehu i zlata cisla?(ruprecht)
Foto
Prozatím ne.
Dobrý den, mám zájem přejít k BLESKmobilu, jak si přenesu stávající číslo? Děkuji za odpověď(Eviska)
Foto
Zakoupíte BLESKmobil SIM kartu a půjdete do internetové samoobsluhy, která Vás procesem přenosu provede.
Dobrý den, máte právně dobře ošetřeno, kdyby nastala situace, že budete získávat hlavně zákazníky od O2 (a tedy minimálně od T-M a Vf), čímž se to O2 začne nevyplácet, aby vás neodstřihli? :)(Martin)
Foto
BLESKmobil je pro O2 konkurent a s tímto vědomím s námi smlouvu uzavřeli. Zcela určitě máme smluvně zabezpečeno, že nás O2 neodpojí.
dobrý den, prosím chci se zeptat jestli hovory bidou účtovány po vteřinách, nebo 1.min celá a pak vteřiny ? - nebo ? děkuji(vilda)
Foto
60 1, tj nejprve se účtuje první celá minuta a pak po sekundách.
Proc neuctujete hovor po sekundach od zacatku hovoru, to by bzlo FER, nemyslite?(donatelo)
Foto
Účtování po sekundách po 1 minutě považujeme za fér, stejně tak i nejnižší cenu za volání (podívejte se na standardní nabídky ostatních operátorů).
100 mega v dobe chytrych telefonu?? nepripadate si trochu trapne, kdy 100 mega je tak na den?? (Honza77)
Foto
Služba primárně zacílena na čtenářskou obec deníku BLESK. Nižší objem datového limitu odpovídá i nižší ceně. Zákazník, který nevyužívá mobilní internet pokročilým způsobem, by při vyšší ceně platil za objem dat, které nevyčerpá. Pokud má někdo vyšší spotřebu, zcela určitě využije specializované nabídky ostatních operátorů.
Když chci převést číslo od 02 k bleskmob musím si kupovat novou sim bleskmobil? díky(Evina)
Foto
Ano, nejprve si koupíte BLESKmobil SIM kartu a následně zažádáte o přenos v internetové samoobsluze.
Pujde prevest cislo od BLESKmobilu k jinemu operatorovi?(fanous)
Foto
Ano, i toto bude možné.
Kolik klientu chcete ziskat celkem aby to pro vas byl uspech?(pajas)
Foto
BLESKmobil přinášíme jako férovou službu našim zákazníkům. Věříme, že nabídka osloví nejen co nejvíce čtenářů Blesku, ale vůbec všechny, kteří chtějí uspořit za volání.
Kdy si budu vaší pomocí poprvně skutečně zavolat?(mira m.)
Foto
7. 11.
Od kdy pujde dobit kredit na postach?(jarad)
Foto
Termín není v tuto chvíli potvrzen, chtěli bychom, aby to bylo co nejdříve.
Dobry den, proc je defaulne nastaven internet v mobilu vsem zakaznikum. Nezkuseny zakaznik muze prijit nechtene o kredit?(jenda)
Foto
Nastaven je proto, aby zákazník mohl využít jedné ze super výhod služby BLESKmobil, kterou je přístup zdarma na blesk.cz, isport.cz, auto.cz a bleskmobil.cz. Běžný zákazník nemá problém si službu případně vypnout v samotném mobilu.
Dobrý den, Mám 2 otázky: 1. Neplánujete expiraci kreditu prodloužit z 3 měsíců na rok, jako je to obvyklé u 'kamenných' operátorů? 2. Plánujete snížit minimální částku dobití, např. až bude možná připravovaná platba převodem. (Jirka)
Foto
Průběžně pracujeme na dalším rozvoji služby. Stejně tak i hodnotu dobití můžeme zvážit pro dobíjecí kanály, které teprve připravujeme.
Chtěl bych si ponechat stávající číslo (jsem u O2). Jak dlouho trvá, a co stojí převod čísla. Děkuji(Leoš R)
Foto
Číslo od O2 lze přenést, maximální garantovaný horizont mezi operátory je 30 dnů, většinou to trvá zhruba do 5 dnů. Přenos je zdarma.
Mám smlovu s T-mobile do 08/2013. Jak přejít k Bleskmobilu bez toho, abych přišla o číslo? Děkuji za odpověď(paribari)
Foto
Jedině vypovědět předčasně smlouvu, ovšem s povinností uhradit závazky stávajícímu operátorovi.
Přenos čísla bude zdarma?(A.Beneš)
Foto
Ano
Jestliže mam zvýhodněné volání v 02, bude se to vztahovat i na vaši síť?(Milan)
Foto
Ano, volání z O2 na BM je volání v rámci vlastní sítě.
bude signál i tam kde nyní není(františek janáček)
Foto
Signál bude všude tam, kde je nyní signál O2.
Připravujete volání ve vlastní síti nějak efektivně-levněji.Např. po vzoru O2-nadlouho.Další-jak bude fungovat uvedený program O2-Nadlouho s vaší sítí,která je vlastně sití O2-nebo budete vlastně úplně odlišní partneři.(jakub)
Foto
Další rozvoj služby samozřejmě připravujeme, detaily nemohu v tuto chvíli zmínit. Volání ze sítě O2 na BLESKmobil je voláním ve vlastní síti.
dobry den zajimalo byme kdyz jeto na 3 mesice co potom se stane?to zustane ten blesk tarif?nebo seto zase musi predelat spatky?dekuj za odpoved(martina)
Foto
Zbylý kredit nepropadá, ale aktivuje se při následném dobití.
Jaká bude platnost Sim karty při pravidelném nedobití (u T-mobilu platnost 1 rok)?(Michaela)
Foto
1 rok
Mám dva paušály u O2.Chtěl bych ,aby mi zůstali obě stará čísla.Budu se muset odhlásit ,nejprve od O2 a pak zakoupit vaši sim kartu nebo naopak.a zůstane mi v telefonu navigace,když ji tam mám zdarma za koupi telefonu.Děkuji Waisr.(Waisr Oldřich)
Foto
Popis přenosu jsem uvedl výše, nejprve zakupte BLESKmobil kartu. Navigace Vám zůstane.
Jak dlouho časově trvá převod mobilního čísla z operátora na jiného operátora(Jiří Rada)
Foto
Záleží od kterého operátora to bude, obecně je stanoven maximální limit 30 dnů, většinou přenos trvá tak cca 5 dnů, přechod od O2 může být kratší. Ovšem tyto hodnoty berte prosím bez záruky.
Zajímalo by mne,jaký bude nejmenší limit na dobíjení?(evittta)
Foto
200 Kč při dobití přes SAZKA terminál
Pěkný den, Jaká bude cena do sítě pevných linek? (Zdena)
Foto
Stejná jako do mobilních, tj. 2,50 Kč / 1 min.
Dobrý den, jaká je cena MMS zaslané ze zahraničí (dovolená) do ČR?(Veronika)
Foto
Nemám po ruce detailní ceník, najdete to od 7. 11. na www.bleskmobil.cz
Sdělte jak mám převést své číslo u operátora O2 na blesk mobil. Děkuji(jaromirsuchanek@seznam.cz)
Foto
Viz moje detailní odpověd výše.
Kdy si budu moct koupit kartu na internetu?(Walda)
Foto
Od 7. 11. na www.bleskmobil.cz
dobry den.kdyz si koupim vasi sim kartu tak budu mit nove cislo?z pausalu asi nemohu prejit k vam(stanislav)
Foto
Ano, můžete si však své stávající číslo přenést - detail viz výše.
Dobrý den. Bude se moci volání v síti O2 zdarma využívat i do sítě bleskmobil ?(František)
Foto
Hovor na BLESKmobil je v O2 brán jako hovor ve vlastní síti, takže i v rámci příslušných paušálů.
V jakém časovém horizontu uvažujete o možnosti dobíjeni kreditu on-line platební kartou?(Ghost)
Foto
Nemohu v tuto chvíli zcela upřesnit, odhaduji 3 - 6 měsíců.
bude signal všude..?(bobik)
Foto
Všude tam, kde má dnes signál O2. Tzv. bílých míst existuje velmi málo, zejména v neobydlených oblastech.
Dobrý den, bude zpoplatněna hlasová samoobsluha?Děkuji(Klára)
Foto
Ne, ta je zdarma.
Jaká je minimální částka pro dobití?(Ghost)
Foto
200 Kč
Jaké výše kreditu je možno dobíjet?Děkuji(Kateřina)
Foto
od 200 Kč
chcise zeptat kdyz mam o2 operatora jideto predelat na ten blesk??dekuji za odpoved(martina)
Foto
Ano jde, detail je popsán výše.
Dobrý den, jaká cena bude na volání ze zahraničí odchozí i přijmuté hovory, sms, děkuji.(Chlad)
Foto
Již jsem částečně odpověděl výše, detailní ceník bude od 7. 11. na www.bleskmobil.cz
Dobrý den, potřeboval bych přesně popsat, jakým způsobem postupovat, s převodem současného telefonního čísla ke službě BLESKmobil. Děkuji.(Patrik Kunc)
Foto
Již jsem detailně zodpověděl výše.
dobrý den chci se zeptat,když sim kartu koupím,jak se bude dobíjet -budou dobíjecí kupony v trafice?A bude dost karet ,myslím,že bude velký zájem. děkuji(abarika)
Foto
Dobíjecí kupóny i terminály SAZKY budou v trafice. Naším záměrem je vyjít všem zákazníkům, kteří o službu mají zájem, vstříc. Navíc PNS má velmi efektivní systém distribuce, takže doufáme, že zákazník vždy najde BLESKmobil kartu ve své trafice.
Na Slovensku je to Tesco mobil. Je levnější a kredit platí 13 měsíců. To si z nás zase děláte srandu?(václav)
Foto
BLESKmobil nabízí nejvýhodnější volání na trhu.
Dobrý den, a jaký je ceník SMS a MMS do všech sítí? Děkuji(Katka)
Foto
1,50 / SMS, 5,50 / MMS
Dobrý den,předpokládám,že volání(SMS)bude pouze po Česku ? Dobíjení pouze na kredit ? (Pavel Konvalinkal )
Foto
Volání je i do a ze zahraničí, jedná se o službu předplacené karty.
Mám slouvu na paušální tarif Neon S s O2, která platí ještě rok, ale ráda bych přešla k novému operátorovi Bleskmobil. Můžu smlouvu předčasně a bezplatně ukončit nebo musím počkat, až vyprší a pak si pořídit Bleskmobil?(iveta)
Foto
Smlouvu lze vypovědět předčasně, ale asi za nevýhodných podmínek, stávající operátor bude chtít vyrovnat veškeré závazky.
dobrý den,nabízíte v balíčku Blesk mobil také internet v mobilu.děkuji(Marie)
Foto
Ano, detail viz výše.
Bude možné odesílat zdarma na BM sms z internetových bran?(Josef P.)
Foto
Záleží na internetové bráně. BM nezpoplatňuje příchozí SMS.
Dobrý den, jak to bude s internetem v mobilu? Cena, rychlost?(Alhru)
Foto
Již jsem detailně odpověděl výše.
Nepotřebuji nové číslo,chtěl bych převést stávající číslo od O2.Musím si i tak zakoupit novou SIM kartu a jak to bude se stávajícím kreditem u O2?Děkuji.(Milan)
Foto
Ano, nejprve zakupte BLESKmobil kartu. Kredit přenést nelze.
Chci se zeptat pripravuji se neake tarify ?? (Marek)
Foto
Zatím zvažujeme.
Jak je nastaveno využití konkrétní bts od O2 pro BleskMobil? Pokud bude vyčerpaná kapacita sítě uživateli O2, budou mít Bleskovky smůlu?(Josef P.)
Foto
O2 nemá prioritizaci nastavenu, tzn. ani deprioritizaci BLESKmobil.
Jak se k Vám přenese číslo od jiného operátora ? musím si nejdřív koupit Vaší simku nebo to lze i bez toho (Poručík Troník - Tronda)
Foto
Nejprve si musíte zakoupit BLESKmobil SIM kartu, detail viz výše.
Ráda bych věděla jak to bude s přenesením čísla od jiného operátora,(Milada Kolín)
Foto
Již jsem detailně zodpověděl výše.
Dobrý den zajímalo by mě kde se budou řešit případné problémy?Zákaznický servis apod?Máte v plánu přijít na trh i s tarify?Děkuji za odpověď (Olina Malá)
Foto
Podpora služby BLESKmobil je na internetu, v internetové a hlasové samoobsluze, u operátora. Tarify zatím zvažujeme.
Dobrý den.Bude možné s Bleskmobilem používat mobilní bankovnictví neboli GSM banking.Děkuji.(leitnerka)
Foto
Prozatím tuto službu nepodporujeme.
za jakou cenu bude možné koupit internet do notebooku a bude to možné bez smlouvy? (lída havlíčková)
Foto
Ano, BLESKmobil kartu lze použít do modemu.
Dobrý den, zajímalo by mě, zda budu platit nějaký poplatek nebo podepisovat smlouvu, pokud si budu chtít ponechat svoje stávající číslo, nebo zda je to zcela bezplatné. Děkuji. (Jolana)
Foto
Přenos je bezlatný,pokud máte paušál, budete muset podepsat u stávajícího operátora výpověď smlouvy.
Jak to bude s tel.číslem a odhláškou od dosavadního perátora? Děkuji(Alena)
Foto
Viz výše.
chci se zeptat když si pořídím Sim kartu ale chtěla bych si nechat svoje telefoní číslo jak to mám udělat děkuji za odpověd(sylva)
Foto
Již jsem detailně zodpověděl výše.
Zajímalo by mě, kolik zaplatí za hovor do Bleskmobilu majitel jiného operátora např T-mobil, nebo Vodafon.(josedehav)
Foto
Již jsem zodpověděl výše.
bude si možno vybrat číslo na přání(petr )
Foto
Zatím pouze z nabídky v prodejním místě.
Lze odejít od stávajícího operátora O2 když mám s ním sjednánu smlouvu na dobu určitou?(Matoušek)
Foto
Nejprve po Vás bude chtít O2 vypořádat závazky. Pro detail kontaktujte prodejní místo O2.
Dobrý den, jaké pokrytí má Bleskmobil v České republice, EU a mimo EU? Děkují(Ivana)
Foto
Již jsem zodpověděl výše, v zahraničí BLESKmobil využívá roamingových smluv O2, takže pokryt je celý svět.
Dobrý den.Jak převést moje stávající číslo na blesk mobil? Děkuji(Matoušek)
Foto
Detailní popis viz výše.
Dobrý den,je možné pořídit předpalcenou kartu Bleskmobil a převést stávající číslo mob.telefonu? Děkuji(Kateřina)
Foto
Ano, detail viz výše.
Dobrý den. 1. Někde jsem četl, že platnost kreditu bude bez časového omezení a jinde, ze se bude muset kredit dobíjet každé 3 měsíce - jaká bude skutečnost?? 2. Při přenosu čísla se bude žádat konkrétně kde? Simku koupím v trafice. tam budu žádat o přenesení čísla? (Vlastimil)
Foto
Již jsem vše detailně zodpověděl, SIM zakoupíte v trafice, o přenos zažádáte v internetové samoobsluze.
Co má udělat pro to, aby mi zůstalo stejné číslo, které mám. V tuto chvíli jsem ve firemní síti, ale pouze do konce roku 2012. (misa954)
Foto
Již jsem detailně zodpověděl výše.
je mozne si prenest cislo od t-mobile? a kolik to stoji?(ales opletal)
Foto
Nestojí to nic, ostatní detaily viz výše.
Dobrý den , v dnešním blesku jsem si přečetl otázky a odpovědi ke službě bleskmobil . Píšete že je možné přenést číslo od jiného operátora . Moc by mě zajímalo jakým způsobem to mám udělat neboď jsem nic takového ještě nedělal. Mám gou kartu s tarifem speciál od O2 (dříve klasický eurotel) již hezkou řádku let , ale moc ji už nevyužívám k volání ale pouze k přímání hovorů,ale nechci o číslo přijít . Díky kartě bleskmobilu bych ji rád zase využíval i k volání. Předem děkuji za Vaši odpověď a radu jak to udělat. (Martin Mareš)
Foto
Přenos je relativně jednoduchý,zakoupíte si BLESKmobil SIM kartu, přihlásíte se do internetové samoobsluhy na www.bleskmobil.cz a ta Vás již provede celým procesem.
Dobrý den. Jakým způsobem si přenesu svoje mobilní číslo od mého operátora k vám do bleskmobilu.(František)
Foto
Již jsem detailně zodpověděl výše.
Je to pochopitelně po tak dlouhém držení cen velmi lukrativní, hledám však nějaké ALE. A tak mám otázku, je stanoven nějaký limit kolik musím v určeném čase provolat, jinak řečeno, jakou platnost má kredit. Dá se to vyčíslit na měsíc. Hezký den přeje Lucka(Lucka)
Foto
Kredit má platnost 3 měsíce, detailně jsem již zodpověděl výše včetně vyčíslení.
Dobrý den.Mám předplacenou kartu o2.Chtěla bych vědět,zda je možné i u předplacené karty zachovat původní telefonní číslo.Děkuji.(leitnerka)
Foto
Ano je to možné, detail, jak číslo přenést, viz výše.
dobrý den, já mám t- mobile budu táké volat za 2,50 kč díky za odpověď(veza vesel)
Foto
Pokud si koupíte BLESKmobil SIM kartu, budete volat za 2,50 Kč za 1 min.
Jakým způsobem se bude dát dobíjet kredit?(Janička)
Foto
Již jsem detailně zodpověděl výše.
Dobrý den, v jakých hodnotách budou dobíjecí kupony (jaká bude nejnižší částka, kterou je možno dobít)? Děkuji(Lenka)
Foto
Již jsem detailně zodpověděl výše.
Dobrý den, je podmínkou Bleskmobilu mít paušál,nebo u Vás lze mít i kredit, a pokud ano, za jakých podmínek? Děkuji, Petr(Petr Daniel)
Foto
BLESKmobil zatím nabízí pouze předplacenou kartu, paušál zvažujeme.
Dobrý den, jak to bude vypadat s mobilním internetem? Jaká bude rychlost a cena? Děkuji(Alhru)
Foto
20 Kč na den, FUP 50 MB, 100 Kč na měsíc, FUP 100 MB, rychlost podle aktuální lokality (2G, 3G, vytížení BTS, apod)
Kolik bude stát volání z jiného operátora ?(Arnošt Langmaier)
Foto
Již jsem odpověděl výše.
Dobrý den, při tiskové konferenci byl představen internet v mobilu na 30dní s FUP 100MB. Otázka: Po překročení limitu FUP bude rychlost internetu omezena jako u konkurence (na jakou?) nebo se nebude možné připojit vůbec?(Jirka)
Foto
Rychlost bude snížena, teď přesně z hlavy nevím, bude to cca 16 kbps.
Zakoupením SIM karty získám i nové číslo, nebo se moje nynější automaticky převede k novému operátorovi?(Pecudka)
Foto
Ano, s BLESKmobil získáváte nové číslo, stávající si však můžete na BLESKmobil SIM kartu přenést.
Dobrý den, budou čísla simkaret BLESKmobilu ve formátu 702xxxxxx?(Pepas)
Foto
Ano, takové je stávající první trojčíslí.
dobrý den kde jsi můžu vybrat telefonní číslo(Vladislav Vystavěl)
Foto
Již jsem zodpověděl
Kolik bude stát hovor volajícího na SIM kartu? Myslím zpětnou vazbu.(Vladka)
Foto
Předpokládám, že máte na mysli příchozí hovory z jiných sítí na BLESKmobil - již jsem zodpověděl výše, u O2 jde o hovor ve vlastní síti, u ostatních operátorů o hovor do cizí sítě - vždy podle příslušného tarifu, který volající má.
Nyní mám tarif u Vodafone.Jak ho mám rychle ukončit? Je nějaká záruka,že se uváděné ceny brzy nezvýší? matak.j@seznam.cz(Jaroslav)
Foto
Nejprve je potřeba zakoupit BLESKmobil SIM kartu a pak zažádat o přenos v internetové samoobsluze. V rámci dalších kroků je ukončení stávající služby u VDF (záleží, jestli máte paušál či předplacenou kartu). Garantuji Vám, že ceny zvyšovat nebudeme.
Dobrý den.Chtěla bych se zeptat jak dlouho bude platit credit? Bude omezen jako u stávajících operátorů,nebo se může dobíjet jak budu potřebovat? Děkuji.(Evita)
Foto
Již jsem odpověděl výše
Co udělat, abych byla vašim klientem, ale mohla si nechat své původní číslo telefonu.(Patrik Galia)
Foto
Již jsem detailně odpověděl výše.
Dobrý den. Bydlím v městě Kopřivnice. Prosím o odpověď, kde mohu koupit vaši simkartu? Děkuji za odpověď. Ludmila(Ludmila Horáková)
Foto
Prodej bude v 6.000 prodejních místech PNS, konkrétní místo vyhledáte na www.bleskmobil.cz
Jak převést stávající číslo na BLESKmobil.(Tomáš PASTOREK)
Foto
Již jsem zodpověděl výše.
Jak si zajistit, aby mi zůstalo stávající číslo kdy budu mít novou simkartu?(Bohumil Dolínek)
Foto
BLESKmobil SIM karty budou v prodeji od 7.11., jinak viz moje odpovědi výše.
Jak často a jakou minimální částkou dobít kredit u BLESKmobilu?(Pitrs)
Foto
Viz výše.
Mám uzavřen smluvně měsíční tarif s O2 a chtěl bych využívat nového operátora Blesk. Musím tento uzavřený vztah s O2 vypovědět sám, nebo v souvislosti se zamýšleným přestupem mě bude operátor Blesk nápomocen. Prosím o informaci jak přestup nejlépe a nejrychleji provést. S dokonalou úctou František Matoušek.(František Matoušek)
Foto
BLESKmobil Vám bude s přenosem čísla nápomocen prostřednictvím internetové samoobsluhy. Detaily, jak číslo přenést,jsem zmínil v odpovědích výše.
Dobrř¨ý den, bude dobrý signál i v Bruntále?(Zlatka)
Foto
Ohledně pokrytí viz moje odpovědi výše. V Bruntále pokrytí je, detail je na stránkách O2.
Rád bych přešel i s číslem k Bleskmobilu,v současnosti mám měsíční tarif.Půjde to? Dále : bude stejná cena pro měsíční tarif(předplatné) jako pro kredit?(Hájek)
Foto
Ohledně přenosu čísla viz moje odpovědi výše. Paušál zatím neposkytujeme.
Jak to bude s prenositelnosti cisel? A bude casove omezeni na vycerpani kreditu? Dekuji.(kajicek)
Foto
Již jsem zodpověděl výše.
Dobryden, chci se zeptat, jak prenest sve tel.cislo k Vam. Dekuji Jana Bridlicna(Jana Břidličná)
Foto
Viz moje odpověď výše.
Jak to bude s volanim do zahranici konkretne treba do zemi mimo evropske unie albanie dekuji(marketa)
Foto
Dovolatelný bude celý svět, detailní ceník bude na webu www.bleskmobil.cz od 7. 11., hlavní ceny jsem zmínil výše.
Prosím, jakým způsobem si zařídím, aby mě zůstalo původní telef. číslo, jsem u operátora T-mobil.Děkuji.(Marie Procházková)
Foto
Viz výše.
Dobrý den,když si koupím SIM kartu-Blesku a mám nyní operátora O2,jak se uskuteční převod při zachování stávajícího čísla.Děkuji(HUHU22)
Foto
Viz moje detailní odpovědi výše.
- Hovory (sms), které budou uskutečněné na tel. číslo BLESKmobil, budou účtovány jako hovory na O2? - Bude možné zachování stávajícího čísla při přechodu k BLESKmobil? Pokud ano, jak je řešen přechod od O2/jiných operátorů? Případně později bude číslo BLESKmobil přenostitelné k jinému operátorovi? Předem děkuji za odpovědi, a přestože ceny jsou stále v porovnání se zahraničím tristní, jsem rád že se objevila první vlaštovka změny...(Ghost)
Foto
Ceník služby BLESKmobil v tuzemsku (do zahraničí je výjimka u satelitních sítí) nerozlišuje síť, tj. platí pouze 1 cena. Ohledně přenosu viz moje odpovědi výše.
Dobrý den. Co internet? Bude součástí služby?(Pavel Ch.)
Foto
Ano, včetně internetu zdarma na www.blesk.cz, www.isport.cz, www.auto.cz a www.bleskmobil.cz. Zpoplatněný iternet je za 20 Kč na 1 den či 100 Kč na 1 měsíc.
V uvedeném ceníku jsou pouze ceny za hovory v rámci ČR. Roaming u vaší služby nebude možný? A za jaké ceny?(Jaromír)
Foto
Kompletní ceník včetně všech destinací zveřejníme 7. 11. na www.bleskmobil.cz. Ceny do hlavních destinací jsem zmínil v odpovědích výše.
To to tam nemůžete napsat rovnou ? To se musím někde vyptávat ?(Zdenek)
Foto
Asi reagujete na cenu, nemám u sebe momentálně kompletní ceník.
jak to bude s hovory a sms do zahranici u blesk mobil?(pepino)
Foto
Viz moje odpovědi výše.
Zdravím! Jak si budu moci vybrat číslo, které se mi líbí? Budete mít v nabídce nějaká zlatá čísla? Doufám, že nebudu muset obcházet trafiky :-)(Lukáš)
Foto
Viz moje odpověď výše - vybrat si bude možné pouze z čísle, která budou k dispozici na prodejním místě. Zlatá čísla prozatím v nabídce nemáme.
V diskuzi se objevila informace že, pokud kredit za 3 měsíce neprovolám, budu si muset dobít znova. Je to tak? Budete nabízet i paušál? Kolik bude stát přenesení čísla? Proč nefungují pořádně stránky BLESKmobilu? Už tam mohly být podrobnější informace... Děkuji za odpověď(Patrik)
Foto
Viz moje odpovědi výše - zbylý kredit však nepropadá, ale aktivuje se při dalším dobití. Spuštění paušálu zvažujeme. Přenos čísla je zdarma. Stránky BLESKmobilu budou plně funkční od 7. 11. vč. původní nabídky vyzvánění, her, apod.
Dobrý den, budou se moci zakoupit zlatá čísla a jaká bude předvolba?(Václav)
Foto
Toto bohužel prozatím není možné. Stávající série mají první trojčíslí 702.
dobry den, rada bych se zeptala jak je to s volanim do zahranici, sms a roamingem? dekuji(vladka)
Foto
Viz moje odpovědi výše vč. cen. BLESKmobil všechny tyto služby podporuje.
Dobrý den. Jaká bude u BLESKmobilu platnost kreditu. Někde jsem četl, že bude platnost pouze 3 měsíce. Např. O2 má platnost kreditu 12 mšsíců. Pro mnoho lidí by to bylo velmi limitující a svazující. Děkuji za odpověď.(DaveS)
Foto
Viz moje odpovědi výše.
jak často se musí karta dobíjet aby nepropadl kredit popřípadě nebyla karta deaktivována.díky(Koudelka)
Foto
Platnost kreditu je 3 měsíce, platnost karty bez dobití je 1 rok od posledního dobití.
muzete prevest moje mob. cislo z vodafon na vasi kartu?(eduard zitny)
Foto
Viz moje odpověď výše.
Dobrý den, zajímalo by mě, když budete fungovat v síti O2, zda bude možné využít stávající funkce operátora O2 jako bezplatný přístup na bránu O2active, oznámení příchozích mailů z centrum.cz, minutové sponzorované hovory portálu Don Patron(Kvído) i v síti BLESKmobilu? děkuji(Petr Werkl)
Foto
BLESKmobil využívá sítě O2, nabízí však vlastní služby, takže výše uvedené službu nebudou funkční.
Po aktivaci karky do jaké doby musim peníze provolat,nebo to není omezeno časem?Děkuji za odpověď(Eva H)
Foto
Platnost kreditu je omezena na 3 měsíce, nicméně zbylý kredit nepropadá, ale aktivuje se s dalším dobitím.
Dobrý den, můžu se zeptat jaká bede předvolba operátora. Děkuji(Petr, Teplice)
Foto
Momentálně máme číselný rozsah s prvním trojčíslím 702
dobrý den, mám předplacenou kartu u (raději) nejmenovaného operátora, kde mám právě dobitý vysoký kredit, když přejdu na váš tarif i se svým nynějším číslem, zůstane mi dobitý kredit nebo o něj přijdu?(Xantypa)
Foto
Kredit nelze převést, číslo ano.
dobrý den,kolik stojí volání přes Blesk mobil ze zahraničí,myslím tím konkrétně Německo,Belgie.A volání na toto číslo do zahraničí,kolik zaplatí příjemce hovoru s Blesk kartou v cizině?Vladimír.(Vladimír)
Foto
Evropa je za 8,60 Kč /1 min. Detailní ceník roamingu bude od 7. 11. 2012 na www.bleskmobil.cz
Dobrý den, kdy bude mít BLESKmobil micro SIM a uvažujete o vyšším FUP, např. 1GB, případně i balíčku neomezeného volání na číslo (čísla) v síti BLESKmobil? (Pepíček)
Foto
Micro SIM je ve standardní nabídce, nano SIM připravujeme. Samozřejmě průběžně budeme pracovat na dalším rozvoji služby BLESKmobil.
Dobrý den,mám simkartu u T-Mobile bez registrace na jméno a smlouvu..Jak mohu přejít k Blesk mobilu,aby mi bylo zachováno stejné číslo,které mám? Nebo kde seženu simkartu pro Blesk mobil?Děkuji Jana K(Jana K)
Foto
Zakoupíte BLESKmobil SIM kartu a zažádáte o přenos v internetové samoobsluze. Kartu zakoupíte v 6.000 prodejních místech sítě PNS.
Zdravim, byla pouze tříměsíční doba platnosti kreditu jedna z podmínek O2 ke vzniku BLESKmobilu?(vilda)
Foto
Za nabídku služeb, ceny a podmínky zodpovídá BLESKmobil.
Dobrý den, proč je platnost kreditu pouze 3 měsíce? Určitě si tím sužujete rozsah potenciálních zákazníků.(zdenda)
Foto
Platnost vychází ze způsobu chování zákazníků předplacených karet. Zákazník si přece pořizuje kartu s výhodným tarifem (2,50 Kč / 1 min. volání), aby tuto výhodu využíval.
Jak se zbavit současného operátora?(Voloda Faun)
Foto
Jednoduše zakoupíte BLESKmobil SIM kartu a půjdete do internetové samoobsluhy na www.bleskmobil.cz.
Dobrý den chtěla bych se zeptat, jestli se u vás musí registrovat, nebo jen stačí dobíjet mobil, a co musím udělat aby mi zůstalo moje číslo? předem děkuji Marcela(Marcela)
Foto
Registrace není nutná, při využivání internetové samoobsluhy však doporučujeme uvést kontaktní údaje - např. pro případ ztráty SIM karty. Pro přenos stačí zajít do internetové samoobsluhy a zažádat o přenesení svého stávajícího čísla.
Bude nejaka definovana doba za jakou musim kartu znovu dobit nebo staci az mi bude kredit dochazet?Jaka je nejmensi mozna castka na dobiti karty?Jsem duchodce moc nevolam a u O2 se mi casto hromadi penize na karte protoze je za pul roku nevycerpam.Dekuji za odpoved. (Pavel)
Foto
Doba platnosti kreditu je 3 měsíce od posledního dobití, minimální částka je 200 Kč (terminál SAZKA). Kredit nepropadá při překročení 3 měsíců, ale je znovu aktivován při dalším dobití.
1. Jak se bude hovor účtovat ? 60+60 nebo 60+1 nebo tak jako tarify od O2 po celých minutách ? 2.Můžu přejít i s číslem, které mám teď pod Rámcovou smlouvou O2 u svého zaměstnavatele ?(PavelH.)
Foto
60 1, od O2 stejně jako i od ostatních operátorů lze přejít po vypořádání všech závazků.
Zajímal by me presny postup jak prevest stavajici cislo(jak a kam se obratit) a potom jak je to s platnosti nabiteho kreditu,je jen 3 mesice? dekuji(Lenka)
Foto
Přenosem Vás provede internetová samoobsluha, platnost kreditu je 3 měsíce od posledního dobití, hodnota zbylého kreditu však nepropadá, ale při překročení této lhůty se aktivuje při dalším dobití.
dobrý den chtěl bych vedět kolik bude stát simka a kde si ji můžu koupi a kdy .předem dekuji za odpověd. (jiri kral)
Foto
150 Kč s kreditem 150 Kč, bude v prodejni na 6.000 místech sítě PNS označených logem služby a textem Zde v prodeji, prodej bude zahájen 7. 11.
Dobrý den.Prosím o informaci, při ponechání svého čísla od Vodafone,převede se i kredit k Vám na to číslo?Při volání se počítá hovor po vteřinách nebo po minutách.(Fišar)
Foto
Kredit nelze převést, číslo ano. Volání se účtuje v modu 60 1, tj. první celá minuta a pak po sekundách.
Budete umožňovat platbu kreditu také převodem na účet? To by pak bylo zajímavé pro řadu majitelů tarifů. Stačilo by nechat pravidelně na účet trvalým příkazem posílat peníze a tím kredit dobíjet. Operátoři dobíjení přes bankovní účet podporují.(Radim Hasalík)
Foto
Platbu převodem připravujeme. Stejně tak i platební metodu Mobito.
Jsem v zahranici a rada bych si povidala s mamou levneji nez doposud. Jak a kolik bude stat minuta ze zahranici.dekuji(Aurelie)
Foto
V rámci Evropy je to 8,60 Kč /1 min, detailní ceník bude na www.bleskmobil.cz od 7. 11. 2012
Dobrý den, chtěla bych se zeptat v jaké nejnižší výši bude možné dobít kredit a jak dlouho bude mít platnost. Děkuji.(Hanka)
Foto
Přes kupón je jednotná cena 250 Kč za dobití, přes terminál SAZKY je to od 200 Kč do 9.999 Kč. Platnost je 3 měsíce od okamžiku dobití.
Bude mit BLESKmobile i svoji oficialni Facebook stranku?(Martin)
Foto
Ano, BLESKmobil budemít svojí oficiální stránku na Facebooku.
Dobrý den kolik SIM karta bude stát (David Povolný)
Foto
Balíček se SIM kartou stojí 150 Kč vč. DPH a obsahuje kredit v hodnotě 150 Kč, tj. za kartu se neplatí nic.
Dobry vecer- mam na vas dotaz zda budou tyto ceny pevne nebo se opet jak se vsim zacnou po nejakem case zvysovat. Dekuji Hajek(martin hajek)
Foto
Ceny garantujeme bez omezení (nejedná se o časově omezenou akční nabídku). Rozhodně nechystáme žádné zvyšování cen.
kdy a jak si můžu nechat převest stávající číslo.(Jiří)
Foto
Od 7. 11. po zakoupení BLESKmobil SIM karty zažádáte o přenos v internetové samoobsluze na www.bleskmobil.cz
Zajímalo by mne jesli se účtuje započatá minuta po vteřinách nebo jako stávající operátoři po minutách? A cena volání je vč. DPH ? (Pepik)
Foto
Účtování je 60 1, tj. účtuje se první celá minuta a pak po vteřinách. Cena 2,50 Kč /1 min. je včetně DPH.
V jakých cenových relacích se budou prodávat dobíjecí kupóny nebo za kolik korun si budu moci dobít kredit na terminálu. Jaká bude tato nejmenší částka a zda bude cena volání podmíněna třeba nějakou častostí a výší dobíjení? (Martina)
Foto
Kupón má hodnotu 250 Kč, na terminálu lze dobít od 200 Kč do 9.999 Kč. Cena volání nezávisí na hodnotě dobití kreditu či četnosti dobíjení.
jak si mohu zmenit cislo ze staré sim na vaši blesk mobil sim kartu.děkuji předem(kuchymartin@gmail.com)
Foto
Již jsem obšírně popsal v předchozích odpovědích.
Hezký den! Za jak dlouho je možné převést mé současné telefoní číslo k Vám? Nemám u O2 účet, ale dobíjení (v mém případě výhodnější tarify = automatická platba každého 10.v měsíci přes bankovní účet). Díky za odpoivěď.(Marie Pezráňová)
Foto
Ohledně přenosu čísla - viz moje předchozí odpovědi. Dobití kreditu prostřednictvím bankovního převodu připravujeme.
Pokud si chci zachovat svoje stávající tel. číslo jak na to? Mám zatím SIM T-mobile, Děkuji(olina)
Foto
Zakoupit BLESKmobil SIM kartu a jít do internetové samoobsluhy, která žádost o přenos zadáte.
Mám předplacenou kartu o2 GO. Zůstane mi v případě přechodu k BLESKmobil kromě tel. čísla i kredit, kterým mám SIM kartu nabitý?(Vladimír Decker)
Foto
Kredit nelze přenést, číslo ano.
Na jakém tel.čísle /operátor/ se dá objednat číslo na přání zákazníka a od kdy? Děkuji. (karel)
Foto
Číslo služby BLESKmobil lze vybrat pouze v příslušném prodejním místě ze SIM karet, které budou aktuálně v prodeji. Číslo je viditelně vyznačeno v pravém horním rohu balíčku se SIM kartou.
Bude nejaky tarif také pro telefony Blackberry???(Miroslav Kopriva)
Foto
V tuto chvíli nemáme speciální tarif pro Blackberry
Manžel má T Mobil.Chtěl by přejít na BLESK mobil,ale ponechat si číslo původní.Když koupí SIM kartu,svoje číslo ztratí.(galma)
Foto
Číslo neztratí, stačí, když si po zakoupení BLESKmobil předplacené karty zažádá o přenos v internetové samoobsluze.
Dobrý den, budete také nabízet internet za týdenní poplatek? A za kolik bude volání na zahraniční operátory? Bude cena stejná i do jakékoliv sítě pevných linek? Jaké budou další výhody? Mohu přejít s kreditem ? (mám kredit u telefoniky o2)Oni to neví. Díky Tina (Tinuška)
Foto
Týdenní internet není prozatím v nabídce, pouze denní a měsíční. Volání do zahraničí je 10 Kč/1 min v rámci Evropy, 20 Kč/1 min do světa bez rozlišení sítě. Přenést kredit od stávajícího operátora není možné.
Mám o2,jak přejít k Vám a ponechat si číslo(magal)
Foto
Již jsem zodpověděl v dotazech výše.
Dobrý den, nikde jsem se nedočetl, jakým způsobem přejdu ze stávající sítě na Bleskmobil, když si budu chtít ponechat svoje tel. číslo. A mohu si dobíjet kredit přes internetové bankovnictví?(Bedaz)
Foto
Zakoupíte BLESKmobil SIM kartu a požádáte o přenos v internetové samoobsluze. Dobíjení přes internetové platební portály připravujeme.
Chtěla bych se zeptat ,jak by jste mi převedli moje číslo ,které teď používám a zda bych nepřišla o kredit ,který tam mám. Děkuji za odpověď(Alena Kociánová)
Foto
Přenos je možný ze všech sítí, zbylý kredit nelze od jiného operátora převést, je nutné ho provolat v původní síti.
Kde seženu tu simkartu Operátora Blesku?(Karel)
Foto
V 6.000 prodejních místech PNS označených logem služby a textem Zde v prodeji.
jak to bude s dobíjením kreditu?(Denka)
Foto
Viz výše - kupón (prostřednictvím SMS, hlasové či internetové samoobsluhy), terminály SAZKA, do budoucna další terminály, bankomaty a platby na webu.
Dobrý den, píšete že internet bude stát 20,- na den, 100,- na 30 dní, jaký u toho bude datový limit? Předem děkuji za odpověď(Patrik)
Foto
Dení limit je 50 MB, měsíční pak 100 MB.
Hezký den, zajímá mě to,jestli bude všude signál.Děkuji za odpověď.Ewa.(Ewa....)
Foto
BLESKmobil využívá síť O2, která má špičkové pokrytí 99%. Detail pokrytí je na webových stránkách O2.
Jak to bude s převodem tel.čísla /např. T-Mobile/(Rudolfo)
Foto
Viz moje odpovědi výše - je možný přenos čísla ze všech sítí k BLESKmobil.
Dobrý den, za jakých podmínek mohu přejít od O2, lze přenést i číslo nebo se jedná jen o kartové dobíjení. Děkuji.(jitka)
Foto
BLESKmobil je prozatím pouze předplacená karta. Pro přechod od O2 je nejprve nutno vyrovnat veškeré závazky a poté zažádat o přenos v internetové samoobsluze - viz moje odpovědi výše.
Dobrý den co musím udělat mám wodafon měsíčně si kupuji kredit za 200kč jak použít svoje číslo u nového operátorovi děkuji(džordž)
Foto
Viz moje odpovědi výše, dobití za 200 Kč bude možné při použití SAZKA terminálu (dobíjecí kupón má hodnotu 250 Kč). Přenos prostřednictvím internetové samoobsluhy.
jak je to s volanim a sms do a ze zahranici? dekuji(marie)
Foto
Obojí je možné, stejně tak i volání ze zahraničí. V rámci Evropy platí zvýhodněný Eurotarif, kteří využívají i zákazníci O2.
Je pravda že se BLESKmobil SIM karta musí nabíjet každé tři měsíce, ať je kredit provolán nebo ne, jinak bude zrušena? U jiných předplacených karet je to šest měsíců. Děkuji za odpověď.(Evelin)
Foto
Viz moje odpovědi výše - i při nedobití kredit nepropadne, ale znovu se aktivuje při následném dobití. Prostřednictvím terminálu SAZKA bude možné dobíjet už od částky 200 Kč, takže hodnotu tři měsíce považujeme za správně nastavenou.
Má operátor také mobilní bankovnictví?(šotkovský)
Foto
Tuto službu prozatím BLESKmobil nepodporuje.
Jak si zachovat své číslo?(Ludmila)
Foto
Viz odpovědi výše.
Jakým způsobem si mohu nechat své číslo?(Vašek)
Foto
Viz mé předchozí odpovědi - je nutné zakoupit BLESKmobil SIM a poté zažádat o přenos v internetové samoobsluze
kolik bude stat volani do zahranici(Honza)
Foto
10 Kč/1 min v rámci Evropy, 20 Kč/1 min do světa.
Opravdu bude platnost kreditu jen 3 měsíce? Není to škoda? Co když ho za tu dobu neprovolám, to propadne?(Tázalík)
Foto
Viz moje odpověď výše. Žádný neprovolaný kredit nepropadne. Při dobití se zbylý kredit znovu aktivuje, tzn. o žádné peníze nepřijdete.
Dobry den, kde koupime kartu a lze si ponechat cislo?(aldaasasas)
Foto
Prodej bude v 6.000 prodejních místech sítě PNS, jakékoliv stávající číslo lze k BLESKmobil přenést (samozřejmě po vypořádání závazků se stávajícím operátorem).
Jak lze převést stávající číslo telefonu operátora O2 na bleskmobil. Děkuji(jaromirsuchanek@seznam.cz)
Foto
Viz má odpověď na otázku č. 14.
Chtela bych si ponechat stavajici telefonni cislo.Koupim li si balicek s novou sim kartou,jak to udelam,aby mi zustalo tel. cislo,ktere jsem mela od Vodavone?(Oldriska)
Foto
Po zakoupení BLESKmobil předplacené karty se přihlásíte do internetové samoobsluhy na www.bleskmobil.cz a půjdete do sekce "Přenést číslo". Samoobsluha už Vás provede všemi kroky, které je potřeba pro přenos učinit.
dobrý den,kolik bude stát volání na číslo bleskmobilu?(Lukas)
Foto
Bude záležet na tom, ze které sítě bude zákazník volat. V rámci O2 bude takový hovor považován za hovor v rámci sítě. Ostatní operátoři budou takový hovor účtovat jako hovor do cizí sítě.
Dobrý den, zajímá mě jak se účtování hovoru, jestli bude po vteřinách atd. děkuji (Květoš )
Foto
Účtování je 60 1, tj. účtuje se první celá minuta a pak po vteřinách.
da se necaht stavajici cislo a prejit na bleskmobil ?? (David)
Foto
Ano, je možné přejít od kteréhokoli operátora a ponechat si stávající číslo, resp. si stávající číslo přenést k BLESKmobil. Nejprve je nezbytné si zakoupit předplacenou kartu BLESKmobil a potom jít do internetové samoobsluhy pro žádost o přenos čísla.
Jaké je pokrytí.Jsem Z Rychnov nad Kněžnou.Kde nejblíže seženu sim kartu.Děkuji(Falta Karel)
Foto
Rychnov nad Kněžnou je zcela určitě v pokrytí. Detailní mapa pokrytí je dostupná na stránkách O2, jejíž síť využíváme. SIM kartu zakoupíte v 6000 prodejních místech PNS (zejména trafikách). Nejbližší prodejnu si budete moci od 7. 11. vyhledat na www.bleskmobil.cz v sekci "Kde koupím".
Dobrzý den. Je podle vás jak říkáte fér, že je platností kreditu pouhé 3 měsíce, podle mě není fér nutit zákazníka aby si dobíjel každé 3 měsíce. Je to fér platit za celou minutu, když hovor trvá jen 45sekud, podle mě ne přece jsem spotřeboval jen 45s, proč platit celou minutu to není fér.(Martin Novák)
Foto
Předpokládáme zákazníka, který službu využívá (a tedy i aktivně volá). Stimulem je i cena za volání 2,50, která je se standardní nabídkou operátorů neporovnatelná. Potom při modelovém rovnoměrném využití vychází zhruba 33 minut čistě jen volání za 1 měsíc (30 dnů), což opět vychází na zhruba jeden hovor denně. Obecně se pohybuje chování zákazníků předplacených karet na našem trhu výrazně nad touto hranicí, takže platnost kreditu považujeme za dobře nastavenou. Stejně tak i délka hovorů je běžně delší než 1 minuta.
Jsem u mobilního operátora o2, mám tarif o2 zero. V případě přechodu k novému operátorovi je možné si ponechat původní telefonní číslo?(Jarda Vohnout)
Foto
Přechod od O2 je možný vč. ponechání původního čísla. Detaily k přenosu viz moje odpověď č. 2
Někde jsem četl, že platnost kreditu je pouhé 3 měsíce, to je vtip? A nebo snad realita ? Také by mě zajímalo zjištění kreditu, zda-li to bude úplně k ničemu jak u O2, kde se sms odečítají až po dlouhé době a volání taky nic. Lepší by to bylo jak u Vodafonu, kde hned po hovoru naběhne kolik se provolalo a kolik zbývá a sms odečítat hned. Jak to bude ?(Honza)
Foto
Platnost kreditu je 3 měsíce od okamžiku dobití. Pokud po uplynutí této doby zákazník nedobije, bude zbylý kredit tzv. suspendován. Při dalším dobití bude zbylý kredit znovu aktivován, tj. zákazník nepřichází o žádné peníze. Stav kreditu bude možné zjistit v hlasové či internetové samoobsluze. Samozřejmě též u operátora, to je však zpoplatněná služba.
jak budu dobíjet mobil? Dosud ho dobíjím na Servis 24 nebo lze koupit kupon. Děkuji za odpověd.(motejl)
Foto
Dobíjet lze zakoupením kupónu (v síti PNS, chystáme prodej v pobočkách České pošty) a jeho aktivací prostřednictvím SMS, hlasové či internetové samoobsluhy. Dále bude možné dobít prostřednictvím SAZKA terminálu v prodejní síti PNS (do budoucna i na některých pobočkách České pošty). Další rozšíření dobíjecích kanálů připravujeme (bankomaty, další dobíjecí terminály, internetová platba).
Cena je zajímavá, ale i tak je to dost. Budou nabízeny i nějaké věrnostní programy s ještě lepší cenou???(Aleš Š.)
Foto
Věrnostní programy a další rozvoj služby připravujeme.
Jak to dude s přenosem čisla / mám O2/.Kde se budu moc kontaktovat na operátora Blesk-mobilu a na jakém čísle.(Heraček Jakub)
Foto
Viz odpověď č. 2: operátor i web bude funkční od 7. 11.
Dobrý den, zajímalo by mne, jakým způsobem bude možné převést stávající číslo předplacené karty na BLESKmobil.(Jaromír Kupera)
Foto
Viz předchozí odpověď č. 2 - internetová samoobsluha případně operátor.
Kde a jakým způsobem bude možné si převést již funkční číslo od jiného operátora. (Lenka Hájková)
Foto
O přenos čísla od všech mobilních operátorů na trhu k BLESKmobil bude možné požádat prostřednictvím internetové samoobsluhy na www.bleskmobil.cz či přímo na www.bleskmobil.cz/samoobsluha. Za přenos čísla se nic neplatí. Vedle toho bude možné žádost zadat prostřednictvím BLESKmobil operátora na čísle 267 267 061 (cena za volání je 20 Kč za hovor). Kompletní podpora na internetu včetně samoobsluhy, hlasová samoobsluha i operátor budou funkční k datu spuštění služby, tj. k 7. 11. 2012.
Dobrý den, existují nějaké bonusy nebo paušály, třeba zdarma volání v rámci kurhu přátel/rodiny?(Filip)
Foto
Úvodní nabídka služby BLESKmobil obsahuje jednu cenu za volání, SMS a MMS do všech tuzemských sítí. V nabídce je též internet na den a na měsíc. V tuto chvíli nejsou v nabídce paušály na volání či SMS/MMS.