Společnost SECAR BOHEMIA, a.s. se již od roku 1992 specializuje na ochranu a vyhledávání odcizených vozidel v České republice i na Slovensku. Její zařízení SHERLOG, které v současnosti využívá více než 25000 vozů, se vyznačují vysokou kvalitou, účinností a cenovou dostupností.  

Autor: Secar Bohemia

Dlouhodobou úspěšnost ve vyhledání odcizených vozidel, přesahující 98%, zajišťuje vlastní klientské centrum a zásahový tým vybavený speciální technikou pro pozemní i letecké vyhledávání. Spolehlivost produktů potvrzuje i důvěra českých pojišťoven. Většina z nich poskytuje pro vozy vybavené systémem SHERLOG výrazné slevy na pojistném, což jejich majitele jistě potěší.

Autor: Secar Bohemia

V letošním roce přichází SECAR BOHEMIA, a.s. se zajímavou novinkou, která je určena široké motoristické veřejnosti. Mít dokonalý přehled o svém autě již není otázkou vysokých investic. Řešení SHERLOG VISION je totiž velice ekonomické. Za pořizovací cenu od 9.900,- Kč bez DPH získáte permanentní dohled nad vozidlem, včetně informací o jeho aktuální poloze, neoprávněné jízdě až po překročení rychlostního limitu. Zařízení instalované uvnitř vozidla je opatřené SIM kartou a s portálem SHERLOG VISION komunikuje prostřednictvím technologie mobilního operátora. O tom, co se děje s vaším vozem, budete vždy informováni zprávou SMS nebo e-mailem.

U verze SHERLOG VISION 2 je zařízení navíc propojeno s non-stop klientským centrem SECAR BOHEMIA, které vás v případě neautorizované jízdy bezprostředně kontaktuje a nabídne pomoc.

Autor: Secar Bohemia

Provozní poplatky na celý první rok jsou zahrnuty v základní ceně produktu. Cena ročního kreditu je od 2400,- bez DPH. Pokud se rozhodnete pro doplňkové služby, můžete je užívat na portálu SHERLOG VISION prostřednictvím svého klientského účtu. Kredit lze snadno dobíjet například platební kartou.

Více o představení produktu naleznete na www.sherlogvision.cz