Mezi velkými městskými částmi porota udělila první místo Praze 8, druhé Praze 2 a třetí Praze 10. Z malých městských částí byly oceněny Dubeč, Velká Chuchle a Kunratice, které zároveň dostaly cenu veřejnosti a třetí místo v soutěži o nejlepší elektronickou službu - mobilní aplikaci Moje Kunratice. První místo získala Praha 2 s mapovým portálem a druhé Kbely s internetovou televizí. Jako "skokana roku" ocenila porota Prahu 14.

Na slavnostním vyhlášení předal finalistům diplomy zastupitel hlavního města Jakub Michálek (Piráti), který mimo jiné zdůraznil význam transparentnosti a přístupnosti informací na webových stránkách úřadů.

Krajští vítězové postupují do celostátního kola. Celkové výsledky budou vyhlášeny v polovině dubna na konferenci Internet ve státní správě a samosprávě v Hradci Králové.

Cílem klání je podpořit rozvoj internetových služeb ve městech a obcích. Soutěž má krajská kola a navazující celostátní. Soutěží se ve třech kategoriích, o nejlepší webové stránky města, nejlepší webové stránky obce a nejlepší elektronickou službu.

Soutěž Zlatý erb se na celostátní úrovni koná od roku 1999. Loňským celostátním vítězem se mezi městy stal Most, v kategorii obcí vyhrála Tisá, rovněž z Ústeckého kraje. Nejlepší elektronickou službou byla vyhlášena mobilní aplikace Praha. Loni se do klání přihlásilo 414 webů měst a obcí, předloni bylo soutěžících 444.