Digirit již má prototypy, na kterých ukázal funkčnost krytu. Pro start sériové výroby ale shání objednávky v hodnotě přes 800 tisíc korun do 11. ledna. Zákazníci přitom mohou přiobjednávat pouzdro z plastu, které vyjde na 1100 Kč, nebo dražší variantu z Titanu.

Kryt od Digiritu má v místě, kde se u iPhonu nachází šuplík na SIM, slot pro přepínací adaptér se dvěma sloty na SIM. Hlavní slot je pro nano SIM, kterou iPhone 5 standardně vyžaduje, druhý pak na rozšířenější velikosti micro. V samotném pouzdře je ještě odkládací prostor pro druhou kartu téže velikosti. Adaptér se překrývá barevným proužkem. V nabídce bude stříbrná, černá nebo červená varianta.

Přepínání mezi SIM kartami

Funkce adaptéru pak půjde nastavit přímo v telefonu. Manuální přepnutí z jedné SIM karty na druhou, má trvat dle autorů asi 40 sekund. Nastavit půjde i automatické přepínání v časovém intervalu nebo přepnutí v případu, že by primární SIM karta ztratila signál. Jaká karta je právě aktivní, je vidět pod lištou stavu na uživatelské obrazovce.