Představil se v řadě rolí, ale James Bond ho proslavil nejvíc. A i když předal štafetový kolík při natáčení dalších dobrodružství agenta 007 dál, na nedostatek popularity si Pierce Brosnan rozhodně nemůže stěžovat.

Vzbudil proto rozruch i poté, když se zčista jasna začal prohánět v pražských ulicích. Před Národním divadlem ho při natáčení reklamního spotu zastihl i Blesk a přináší vám exkluzivní video přímo z natáčení!

Pierce Brosnana v Praze doprovází tři krásné slečny, které si v rámci scénáře zuřivě fotí. Zakoukal se však do nich tak, že ho málem srazila projíždějící tramvaj.

Video
Video se připravuje ...

Pierce Brosnan, představitel Jamese Bonda, natáčí v Praze Blesk - Martin Hurda

Filmový Bond naposledy do Čech zavítal loni v červenci, a to kvůli reklamě na čaj. Nyní se po příletu nejdříve prošel po pražském Starém Městě a pak zamířil do restaurace televizního kuchaře Emanuela Ridiho. Podobný scénář se opakoval i ve středu. Kolem dvacáté hodiny Brosnan vyšel z hotelu s blondýnkou a nasedl do bílého mercedesu. Doprovod mu dělala samozřejmě i ochranka.

Herec měl skvělou náladu, mával na novináře a byl vstřícný. „Ahoj, jak se máte?“ ptal se fotografů. Ochranka Blesku prozradila, že v Ridiho restauraci povečeřel společně se scenáristou a režisérem reklamního spotu.

Ve čtvrtek dopoledne pak Brosnan točil v pražských Dejvicích. Po krátké přestávce se odpoledne i se štábem přesunuli před novou scénu Národního divadla. Podle informací Blesku bude herec v hlavním městě minimálně do soboty, kdy naposled natáčí. Takže máte šanci ho ještě dnes potkat.

Fotogalerie
10 fotografií