Jelikož spolu superstáristé tráví hodně času, není divu, že vzniká mezi některými vztah více než přátelský. Mezi Petrem a Monikou to prý zajiskřilo už na procházce po Petříně, kam se vydali minulé úterý. Celé odpoledne se od sebe neodtrhli a neustále si spolu dlouze povídali. "Chodí spolu, to je zcela evidentní. Jeden se od druhého téměř nepohnou," prozradil zdroj ze zákulisí SuperStar.

Soutěžící Simone Fecková se netají velkými sympatiemi k mladíkovi Lukášovi. V zákulisí ho neustále objímá a tráví s ním každou volnou chvíli. Její náklonnost Lukáš s radostí opětuje. Půvabná dvojice už dostala dokonce i přezdívku - Barbie a Ken. Kvůli jejich dokonalému vzhledu se není čemu divit. Mladý páreček sice vztah popírá, z jejich chování je ale více než jasné, že k sobě chovají vřelé city.

Fotogalerie
14 fotografií

Možná se brzy dočkáme dalších nových párů. Při takovém psychickém vypětí, kdy semifinalisté každou sobotu a neděli zpívají naživo a v pondělí je čeká vždy vyřazování, by bylo malé odreagování k dobru. Někteří už to pochopili a co ostatní?