O tom, kam bude Bartošová pohřbena, se vedly dlouho diskuze. Josef Rychtář ji chce mít rozhodně blízko sebe. A proto ji chtěl uložit na říčanský hřbitov do hrobu, kde leží jeho prarodiče. Proti tomu se ale ohradila jeho rodina a právoplatný majitel hrobu strýc Miroslav.

Rodina Bartošové stála o pohřeb v rodinném kruhu ve Frenštátu, kde by také Ivetu uložila, ale ani to již nejspíš není možné. Zvláště kvůli Rychtářovu přání mít Ivetu u sebe.

VIP zprávám se zdrcený vdovec svěřil, kam nakonec Ivetu uloží. „Ivetku si v prvé řadě vezmu domů. A budu jí mít na očích v urně doma,“ řekl Rychtář pro VIP zprávy.

Není to ale jediný plán, který vdovec má. „Ivetce chci udělat svůj vlastní hrob v Říčanech,“ dodal ještě. Matka Svatava ani Ivetini sourozenci se tak nedočkají toho, že by Bartošová byla uložena v jejich rodinném hrobě ve Frenštátě.

S Ivetiným oblečením má navíc vlastní plány. Kdo by si myslel, že ho třeba bude chtít zpeněžit, mýlil by se. "Veškeré Ivetiny věci odvezu. Nepřeju si, aby byly třeba někde prodány. Pak je zapálím a zničím," dodal.