Např. módní návrhář kubánského původu Osmany Laffita (53) už do sebe od sobotního odpoledne klopil v baru vedle hotelu Thermal jednu skleničku luxusního šampaňského za druhou. „Jsme tady do neděle a bude to jedna velká párty,“ řekli Blesku Osmany a jeho partner Guy.

Také bývalý hokejista a politik Jiří Šlégr (47) ve Varech dodržuje pitný režim. Na párty Mall.cz v Císařských lázních se rozdováděl tak, že začal po půlnoci tančit na schodech, následně si to zamířil na parket za svojí manželkou Lucií Královou (36). Jejich smyslný tanec s odérem vína byl nepřehlédnutelný.

V baru u hotelu Thermal to pro změnu v sobotu rozjel partner Ivy Kubelkové (41), která měla za sebou karlovarskou vernisáž svých obrazů. Zatímco modelce byla zima (pozn. red. sobotní večer byl ve městě chladný, teploty se pohybovaly jen okolo 10 stupňů) a chtěla jít na hotel, její partner George Jirasek (61) do sebe házel jednu skleničku za druhou, tančil a dováděl se svými kamarády. V jednu chvíli si celou tuhle párty zpestřili cylindry na hlavě.

Fotogalerie
22 fotografií