„Přišla jsem jednou domů a tam ležely na stole inzertní noviny s tím, že si mám sehnat nějaké bydlení. Byla jsem slušně v šoku,“ vzpomíná Bára v rozhovoru pro páteční Blesk tv MAGAZÍN. S odstupem času je prý za to své matce vděčná.

Odmítla slávu

Zpěvačka se začátkem nového milénia mohla snadno proslavit díky dívčí skupině Black Milk. Společně s Terezou Černochovou (34), Terezou Kerndlovou (31) a Helenou Zeťovou (37) byla před lety pozvána na natáčení speciálního dílu pořadu DO-RE-MI. Jenže účast odmítla!

„Měly jsme tam zazpívat tuším nějakou vánoční píseň. Jenže mně v té době bylo devatenáct a měla jsem naplánovanou dobrodružnou cestu do Španělska, poprvé na vlastní pěst. Když jsem si to dala na misky vah, bylo hned rozhodnuto,“ vysvětluje zpěvačka, která dnes vystupuje pod pseudonymem Diva Baara.

Kdyby se rozhodla jinak, mohla si cestu k úspěchu dost usnadnit. „Nelituju toho. I když třeba Terezu Černochovou mám ráda, s tou bychom si rozuměly. Holky byly sice slavný, ale já si mohla dělat, co jsem chtěla. A to je pro mě asi vždycky nejdůležitější,“ uzavírá dcera Saxany.

VELKÝ ROZHOVOR S BÁROU VACULÍKOVOU UŽ ZÍTRA V BLESK TV MAGAZÍNU

VIDEO: Sestřih z pohádky Saxana, dívka na koštěti.

Video
Video se připravuje ...

Saxana, dívka na koštěti youtube

Fotogalerie
27 fotografií