Na první pohled vždy usměvavá Dominika šla s pravdou ven až teď, kdy se stabilizoval její život po návratu do Finska. „Medikamenty na uklidnění mi pomáhají! Ale to je v současném světě zcela běžné,“ svěřila se Gottová, jejíž duše dostala v krátké době hned několik ran.

Vše začalo onemocněním jejího manžela Tima Tolkkiho (51), který roky bojoval se silnými maniodepresemi. „Víte, žijete nějaký život, ale zasáhne nemoc blízkého. Plně se mu věnujete, přitom se trápíte. Pak už to nemůžete vydržet a utečete pryč. Už nechcete dál snášet ataky jeho nemoci, k tomu bílé noci a tu zimu na severu. A chcete zase normálně žít,“ popisovala tehdy pro Blesk Gottová.

V lednu 2015 se vrátila do rodného Česka. Otec jí sehnal práci v kosmetickém salonu, platil jí byt a zapůjčil auto. V té době také pomohl Dominice sehnat pro maminku, bývalou tanečnici Antonii Zacpalovou (82), domov pro seniory, do kterého se kvůli zdravotním problémům (potíže s nohama a schůzí) přestěhovala. Onemocnění matky byl další hřebík do Dominičiny duše. Ten hlavní ale přišel o pár měsíců později...

Půl roku po definitivním přestěhování nejstarší Slavíkovy dcery do Česka onemocněl rakovinou mízních uzlin její otec. A to s jeho nejstarší dcerou pořádně zamávalo. Zvláště pak okamžik, kdy jí v nemocnici v době nejtěžšího boje s nádorem oznámil, že přepisuje veškerý majetek na manželkuIvanu(41).

Dle očitých svědků se tehdy měli hodně pohádat a začalo mezi nimi období ticha. Dominika se za tátovo zdraví každý den modlila. Výraznou podporou se pro ni v té době stal manžel Timo, jehož zdravotní stav se začal lepšit.

Pravidelně svoji ženu v Česku navštěvoval, ona létala za ním. Nakonec dali vztah znovu dohromady a Dominika – pravděpodobně i pod tíhou okolností, které se staly mezi ní a tátou – odešla zpět do Finska. Jenže s ním přerušila na několik měsíců kontakt. Jak ji, tak Gotta tato situace velmi trápila. Vše si měli vyříkat a ujasnit až na konci letošního léta, kdy se setkali v Praze.

VIDEO: Prasklo tajemství Karla Gotta: Vztah s jinou ženou! Trvá už 34 let!

Video
Video se připravuje ...

Prasklo tajemství Karla Gotta: Vztah s jinou ženou! Trvá už 34 let! Tereza Kühnelová

Fotogalerie
20 fotografií