Dříve bezproblémový vztah Karla s Dominikou dostal pořádnou trhlinu letos na jaře. Slavík totiž během svého boje s rakovinou mízních uzlin přepsal všechen majetek na manželku Ivanu (41), ovšem tím zcela zapomněl na své dvě dospělé dcery Lucii (30) a Dominiku.

Ta se podle informací deníku Aha! měla vůči tomuto rozhodnutí ohradit právě v době, kdy se zpěvák zotavoval z posledních chemoterapií. Údajně následovala hádka přímo na nemocničním pokoji. „Nejen pan Gott, ale i jeho manželka Ivana mají s dospělými dcerami Karla Gotta Dominikou i Lucií velmi dobré vztahy!“ tvrdila ale tehdy Karlova mluvčí Aneta Stolzová a snažila se tak informace o rodinných hádkách popřít.

Mistra prý mělo též rozzlobit, že mu dcera tajila svatbu. Již před několika lety se totiž vdala za partnera Tima Tolkkiho (51), s nímž žije ve Finsku. Vzájemné sváry plánovali Gottovi urovnat na společné schůzce, kde by si v klidu promluvili. „Sejdu se s Dominikou,“ tvrdil Slavík již v červenci.

Jenže zatím jejich setkání stále něco brání. Nejenže zpěvák bojoval se zánětem průdušek, ale Dominičin muž byl navíc nucen zrušit turné na Slovensku. Právě s tím chtěli manželé skloubit svou cestu do Prahy a návštěvu Gotta.

„Timo měl vystupovat na festivalu More Than Fest ve Zvolenské Slatině. Ale oni ho dva dny předtím zrušili. Údajně z technických důvodů. Takže jsme nikam nejeli. Ani na Slovensko, ani domů. Dorazíme jindy,“ potvrdila deníku Aha! Dominika.

„Mělo tam vystoupit 30 umělců a není z toho nic. Je mi to líto hlavně kvůli fanouškům, kteří už měli koupené vstupenky a jízdenky. Pevně věřím, že se na Slovensko brzy dostanu při jiné příležitosti,“ okomentoval zrušení vystoupení Timo, který se vrací na pódia po dlouhém boji s maniodepresemi.

VIDEO: Gott hlásí návrat: Takhle to vypadalo na jeho koncertě!

VŠE O KARLU GOTTOVI NA BLESK.CZ ČTĚTE ZDE>>

Fotogalerie
77 fotografií