Melinda si totiž nebrala servítky a prohlásila, že českou populární hudbu včetně Gottovy tvorby moc nemusí. To jí pro další pokračování v soutěži dost možná zajistilo červenou – Noáková totiž záhy vypadla.

Loni na sebe Melinda znovu upozornila díky hudebnímu projektu AquaBabes, do kterého byla vybraná prostřednictvím castingu. Díky svému exotickému vzezření mezi ostatními členkami téhle dívčí skupiny opět vybočovala z řady. Dominovala proto i v klipu k jejich hitovce Nejsem další. A ačkoliv ani tehdy na její ostrá slova z dob účinkování v SuperStar mnozí stále ještě nezapomněli, svým nevinným úsměvem si coby jedna z AquaBabes část publika dokázala znovu získat na svou stranu. Lidé jí vyjadřovali skrz sociální sítě podporu a v komentářích opět nechyběly ani lichotivé narážky na její vzhled. Především mužské publikum po ní doslova šílelo!

Zajímá vás, co dělá půvabná zpěvačka teď? Melinda sbalila kufry a odjela si na nějakou dobu vyčistit hlavu do Řecka.  Svou sexy postavičku vystavuje horkým slunečním paprskům na vyhlášených plážích a motá tak hlavy nejen místním mužům, ale i přítomným turistům. Jak se tak zdá, Melinda na sebe prostě odjakživa ráda upozorňuje. 

Fotogalerie
1 fotografie