Všechny fanynky a fanoušci zpěváka Karla Gotta čeká večer zásadní okamžik. Budou se moci podívat na to, jak zpěvák kariérně rostl. Na výstavě Gott, my life se podílel i sám Mistr a dal k dispozici mnoho střípků ze svého života.

Já věřím, že pan Gott vnímá celý nápad pozitivně a to tady ještě nebyl. Ta myšlenka se mu líbila od prvopočátku. Vzal si ji za svou a nebyl pasivním pozorovatelem, ale aktivně se zapojil. Scházel se s tvůrci a dávali dohromady věci, které jsou mu blízké. Bude překvapen a vyvolá to v něm emoce, protože uvidí celý svůj život na jednom místě," řekla za Karla Gotta jeho mluvčí Aneta Stolzová na tiskové konferenci, kde zpěvák nebyl přítomen.

Jestli se však večer slavnostního zahájení výstavy zpěvák zúčastní i osobně, není úplně jasné, i když pár náznaků, že by dorazit mohl na tiskové konferenci padlo. Nechme se tedy překvapit.

Výstava bude trvat do konce září a prý není vyloučeno, že by se na ní Gott mohl podílet i osobně svojí přítomností a komunikací s hosty. „Je to zajímavý nápad, předám ho dál. Je pravda, že loď tady bude kotvit nějakou dobu, takže jestli se budou dělat dílčí akce, to ještě uvidíme, ale myslím, že není malých cílů,“ dodala Stolzová.

Karel Gott potěší fanoušky pivních slavností v Humpolci, kde vrámci Bernard festivalu 22.- 24. června vystoupí!

VIDEO: Karel Gott po koncertě věnoval svůj čas fanouškům

Video
Video se připravuje ...

Gott po koncertě mezi fanoušky: S manželkou jen zářil! Marek Pátek

Vše o Karlu Gottovi čtěte na Blesk.cz ZDE >>>

Fotogalerie
28 fotografií