„Z důvodu zánětu dutin a horních cest dýchacích musel pan Gott zrušit své vystoupení 3. června v Ladcích na Slovensku,“ řekla Blesku Slavíkova mluvčí Aneta Stolzová a zdůraznila, že zpěvák není hospitalizovaný, jak na webu tvrdil pořadatel koncertu.

Karel byl už na středečním koncertě v Divadle Hybernia znatelně unavený a podle vlastních slov ho odzpíval na půl plynu. Sám se fanouškům omlouval, že není v kondici. Blesku si také stěžoval na silnou alergii.

Jeho stav se pak po koncertě očividně zhoršil a od čtvrtka už byl Slavík pod vlivem silného zahlenění, které způsobily nejen alergie, ale i únava a vyčerpanost. V pátek už byla situace neúnosná, v horku se mu navíc špatně dýchalo, a tak chtě nechtě musel zrušit koncert a strávil několik hodin ve Všeobecné fakultní nemocnici na Karlově náměstí.

Gott po koncertě mezi fanoušky: S manželkou jen zářil!

Video
Video se připravuje ...

Gott po koncertě mezi fanoušky: S manželkou jen zářil! Marek Pátek

Tam dostal nejen kapačky, které mu dýchací cesty trošku zprůchodnily, ale lékaři mu udělali i kompletní vyšetření. Teď se Slavík kurýruje doma a polyká antibiotika, která musí zánět rozehnat.

Slavíka se nakonec v sobotu na hoře Butkov rozhodla zastoupit Helena Vondráčková (69). A to i přesto, že v ten den večer měla v Nitře koncert s Alexandrovci. „Ráda za Karla zaskočím, vždyť je to kamarád. Nejdůležitější ale je, aby se mu ulevilo. Moc na něho myslím,“ řekla Blesku.

Fotogalerie
28 fotografií