Většina fanoušků poděkovala synovi Věry Špinarové Adamu Pavlíkovi za to, že zorganizoval velkolepé rozloučení, ale některé rozčílila neúčast hvězd. Zejména neúčast Karla Gotta leží podle všeho lidem hluboko v žaludku. Gottovi asi zakázala Ivana poslat věnec. Ta baba mi už leze na nervy,“ nešetřili zpěváka a jeho ženu někteří fanoušci na sociální síti už den po pohřbu a neuklidnilo je ani Mistrovo prohlášení.

Odchod Věry Špinarové mě velmi zasáhl, byla to výjimečná zpěvačka, tygřice z Ostravy, která měla v sobě něco, co žádná škola nenaučí. Z její obrovské energie a hlasu mě často, v dobrém slova smyslu, až mrazilo. Každý den na ni v tichosti, s úctou vzpomínám. Že jsem se nezúčastnil pohřbu, neznamená, že jsem k ní neměl vztah. Právě naopak. Přiznám se ale, že nerad chodím na pohřební loučení s lidmi, na které si chci uchovat jen hezké vzpomínky, a ne ty smuteční,“ uvedl ve svém prohlášení Karel Gott.

Dva dny po pohřbu pak Gott na svůj facebookový profil sdílel fotku, kterak posedává v parku na lavičce. Jenže kromě obvyklých pochvalných komentářů, že mu to moc sluší, přišla studená sprcha. Fanoušci mu totiž neúčast na pohřbu nemůžou zapomenout.

Karel Gott vysedává v dešti na lavičce.
Autor: Facebook

„Pane Karle, vždy jsem si Vás vážila a brala Vás jako naprostého profesionála. Ale Váš přístup k odchodu Vaší kolegyně paní Věry Špinarové byl naprosto nekolegiální a neprofesionální. Snad nebylo tak těžké poslat aspoň květiny. Vaše prohlášení přišlo s křížkem po funuse, a to doslova, a bylo naprosto k ničemu. Tak až budete zase jednou takto sedět na lavičce, tak zpytujte svědomí...., asi se budu tímto příspěvkem vymykat z řady, ať už si jej přečtete, či nikoliv, za svým názorem si stojím,“ napsala paní Hana K. a nutno dodat, že tento názor získal s přehledem nejvíce lajků!

„Čekala jsem od pana Karla právě, že když ví sám osobně, jak těžké je mít zdravotní trable a hlavně jako tedy přítel a kolega ucti památku, tak vynikající zpěvačce... hluboce mě tento přístup ranil...,“ dodala další fanynka.

Fotogalerie: Poslední rozloučení s legendární zpěvačkou…
198 fotografií

Ale nutno podotknout, že hodně lidí Mistrovi popřálo zdraví a klidu. Milý Mistře, užívejte si jarní dny, sluníčko vám dodá energii, pohodu a dobrou náladu a takové posezení na lavičce v parku je nejen příjemný relax, ale i chvíle odpočinku, který tolik potřebujete. Za Věrku Špinarovou mě to také mrzí, ale to je vaše osobní věc a určitě jste měl k tomu svoje důvody. Buďte zdráv a moc se těším, ze do Ostravy se zase přijedete podívat.

Další skupina fanoušků si pak myslí, že je čistě Gottova věc, zda na něčí pohřeb přijde nebo ne. „Pane Karle, myslím, že je vaše věc, jestli jste byl na pohřbu, nebo nebyl. Ať si každý zamete před svým prahem a dá ruku na srdce, zda by všem svým přátelům, bývalým spolužákům jel na pohřeb nebo poslal květinu. Myslím, že ne. Jen vy, pane Karle, jste stále na očích a kritizuje se každá věc, co jste udělal a co neudělal. Držte se, já Vám přeji pevné zdraví a moc Vám to sluší, na tu lavičku bych si k vám hned přisedla,“ napsala Mistrovi jeho fanynka Danuše.

Video
Video se připravuje ...

Věra Špinarová (†65): Pár dní před smrtí natáčela TopStar! Co řekla o Heidi Janků? FTV Prima

Schytaly to i ostatní hvězdy

„Je mi zle z našich celebrit...Lucie Bílá, Karel Gott atd... Zlatí slavíci... milionáři, kteří nemají tu slušnost, aby zesnulé zpěvačce... Věře Špinarové přišli na pohřeb, nebo aspoň položit věnec... Fuj... Chce se mi z toho zvracet,“ zlobí se další ze smutečních hostů.

„Zlatého slavíka si zasloužila nejvíc Věra Špinarová za krásný hlas, který je nenahraditelný. Nikdy na ni nezapomeneme! A to, že se s ní nepřišli rozloučit na poslední cestě někteří kolegové z branže, je jen a jejich ostuda!“

„Jsou to burani včetně Gotta, ani neutratili, aby poslali věnec !!! Jak smutné ... Věrka byla hvězda, oni jsou jen povl,“ napsala jedna z fanynek.

Vše o Karlu Gottovi čtěte ZDE >>>

Vše o pohřbu Věry Špinarové čtěte ZDE >>>

Video
Video se připravuje ...

Poslední rozhovor Věry Špinarové (†65): Primě ukázala svůj dům! FTV Prima

Video
Video se připravuje ...

Poslední rozloučení s Věrou Špinarovou Karel Janeček

VIDEO: Se zpěvačkou se přišly rozloučit tisíce lidí:

Video
Video se připravuje ...

Pohřeb Věry Špinarové (†65): Tisíce lidí, dlouhé fronty a truchlící dav! David Turek

Fotogalerie
64 fotografií