Zpěvaččin syn Adam Pavlík pár hodin po jejím kolapsu vydal prohlášení, že jeho maminka Věra Špinarová je v kritickém stavu. A žádal fanoušky o to, aby jí drželi palce. V pondělí ráno však přišla smutná zpráva. Špinarová zemřela v neděli v motolské nemocnici. 

„Chtěl bych touto cestou poděkovat celému zdravotnickému týmu a lékařům nemocnice v Motole, za péči, kterou mé mamince věnovali. Zároveň chci poděkovat všem fanouškům a přátelům za podporu a účast v této těžké chvíli, kterou já a celá naše rodina prožívá. Termín posledního rozloučení, které bude v Ostravě, bude upřesně a zverejněn,“ napsal na sociální síť její syn Adam Pavlík.

Věra Špinarová žila muzikou a až do poslední chvíle koncertovala. Právě na její posledním vystoupení se jí však udělalo zle. Stihla ještě dojít do zákulisí, kde se jí ale zastavilo srdce. V sále byla naštěstí přítomna lékařka, která s pomocí záchranky, která dorazila ve velmi krátkém čase, dokázala zpěvačku vrátit do života. Bohužel jen na krátkou chvíli.

Věra Špinarová koncertovala se svým jediným synem Adamem, kterého má z manželství s Ivo Pavlíkem. Od roku 1971 byl jejím prvním manželem. O deset let později se jejich manželství rozpadlo. Pavlík se zamiloval do Heidi Janků, kterou si v roce 1992 vzal za manželku.

Sama Věra už pak na lásku štěstí neměla. Prozradila to na videu:

Video
Video se připravuje ...

Zemřela Věra Špinarová (†65): Naposledy si Blesku postěžovala, že žije bez lásky... Tereza Kühnelová, Lukáš Červený

Nešťastná Špinarová si po krátké známosti v roce 1984 vzala bubeníka a zpěváka skupiny Maximum Petra Hanniga Vítězslava Vávru.

Ani s ním jí manželství nevyšlo a Špinarová do konce svého života už zůstala bez partnera a upnula se na svou kariéru. Svým neuvěřitelně silným hlasem a emocemi nabitým projevem rozdávala radost v Česku i na Slovensku.

Svou pěveckou kariéru zahájila už v 15 letech, kdy nahrála svou první píseň Já před tebou klečím. Jejím největším hitem byla píseň Jednoho dne se vrátíš z filmu Tenkrát na západě.

Zpěvačka disponovala nezaměnitelným altem, proto se ji občas přezdívá česká Janis Joplin či Tina Turner.

Fotogalerie: Zemřela legendární zpěvačka Věra Špinarová
43 fotografií

Takhle před lety popsala Blesku svou oslavu narozenin:

Video
Video se připravuje ...

Špinarová dnes slaví narozeniny: Naložím se do vířivky! Markéta Reinischová, Jan Jedlička, Luděk Mazák

Video
Video se připravuje ...

Lesk: Špinarová a Janů zapomínají texty! A Sapík radí ujetý recept na kapra! redakce Blesk TV

Fotogalerie
29 fotografií