Martin je starším ze dvou Kopeckého vnuků, které má od dcery Barbory. Tu měl se svou čtvrtou (podle některých zdrojů ovšem pátou) manželkou, baletkou Janou Křečkovou. „Martin se chytil špatných kamarádů a z menších malérů se už několik let stávaly problémy větší a větší. Nakonec skončil ve vězení. Jeho máma je z něj na prášky,“ vzpomíná zdroj blízký rodině.

Nepříjemná epizoda Kopeckého rodiny se odehrála na jaře roku 2011, kdy tehdy čtyřiadvacetiletý Martin nastoupil do vazební věznice v Praze na Pankráci několikaměsíční trest za krádeže. Ten mu přitom soud vyměřil už 22. září 2008!

Zkušebku porušil

Nejprve se mělo jednat o trest odnětí svobody na osm měsíců s podmínkou na 24 měsíců, jenže ve zkušební době byl Martin přistižen při řízení motorového vozidla, přestože mu pražský magistrát vyslovil roční zákaz. Za přečin maření výkonu úředního rozhodnutí byl odsouzen na dalších šest měsíců se zkušební dobou na osmnáct měsíců.

Dcera zdědila maniodepresi

Jako by Martinova máma Barbora neměla problémy už sama o sobě. Po slavném tátovi totiž zdědila jeho nechvalně proslulé maniodepresivní stavy. „Jsem jiná než jiní lidé, nemám si s nimi co říct. S věkem se to horšilo. V životě přišly navíc problémy a situace, kdy se to nakumulovalo. Největší deprese jsem měla tak před třinácti lety. To jsem vyhledala pomoc a skončila v psychiatrické léčebně,“ přiznala před časem Vencourová deníku Aha!.

Fotogalerie
31 fotografií

Jeden ze dvou Kopeckého vnuků, teprve čtyřiadvacetiletý Martin Vencour, si totiž odpykává ve vazební věznici v Praze na Pankráci několikaměsíční trest za krádež!

Martin je starším ze dvou synů Kopeckého dcery Barbory, kterou měl umělec se svou čtvrtou (podle některých zdrojů ovšem pátou) manželkou, baletkou Janou Křečkovou. „Martin se chytil špatných kamarádů a z menších malérů se už několik let stávaly problémy větší a větší. Nakonec skončil ve vězení. Jeho máma je z něj na prášky,“ prozradil zdroj deníku Aha!

A skutečně – podle oficiálních záznamů Martinovi už 22. září 2008 Obvodní soud pro Prahu 3 vyměřil za krádež trest odnětí svobody na osm měsíců s podmínkou na 24 měsíců. Jenže ve zkušební době byl Martin přistižen při řízení motorového vozidla, přestože mu pražský magistrát vyslovil roční zákaz.

Za přečin maření výkonu úředního rozhodnutí byl odsouzen na šest měsíců se zkušební dobou na osmnáct měsíců. V současné době se nachází ve věznici na Pankráci, kam se dlouho zdráhal nastoupit. Ruka zákona jej ovšem nemilosrdně dostihla.

Jako by Martinova máma Barbora Vencourová neměla problémy už sama o sobě. Po slavném tátovi totiž zdědila jeho nechvalně proslulé maniodepresivní stavy.

„Jsem jiná než jiní lidé, nemám si s nimi co říct. S věkem se to horšilo. V životě přišly navíc problémy a situace, kdy se to nakumulovalo. Největší deprese jsem měla tak před třinácti lety. To jsem vyhledala pomoc a skončila v psychiatrické léčebně,“ přiznala před časem Vencourová deníku Aha!.

Více na http://www.ahaonline.cz/clanek/zhave-drby/63832/milos-kopecky-se-obraci-v-hrobe-vnuk-sedi-v-base.html?utm_source=ahaonline.cz&utm_medium=copy