Vtip, který nikdo nepochopil. Česká televize se postarala o nejtrapnější situaci přenosu, když se diváky snažila obalamutit účastí slavného amerického komika Jima Carreyho, kterého nejprve moderátorka představila jako jeho dvojníka, jehož jméno navíc zkomolila jako John Jim Carrey.

Později však Jan Svěrák i Lucie Výborná svorně tvrdili, že to dokonce byl skutečný Carrey. Vydrželo jim to pár hodin. Večer Jan Svěrák pro iDNES.cz uvedl, že se sám stal obětí podvodu...

Mladík Hari Zinhasovič se jen bavil nad tím, jak mu někteří nepovedený vtípek baští. „Nejlepší byl Svěrák, ten idiot se se mnou chtěl fotit,“ pochlubila se serveru Extra.cz hvězda Českých Lvů.

Kromě toho ale také přiznal, kdo za celým žertem stojí. Podle něj v tom má prsty Kamil Bartoška alias Kazma (29), který Harimu za jeho „herecký výkon“ slíbil honorář. Toho se ale Hari dodnes nedočkal. Zdá se, že si Kazma nechal zlaťáky pro sebe...

Opít rohlíkem se ale nechala i moderátorka večera Lucie Výborná, která lež rozhlašovala ochotně dál. Podívejte se na video:

Video
Video se připravuje ...

Ztrapnila se i Lucie Výborná: „Byl to OPRAVDU Jim Carrey!“ David Turek, Jan Brunclík

Fotogalerie
7 fotografií