Moderátor Daniel Takáč si tehdy do Událostí komentářů, které moderoval, pozval jako hosta Petra Čtvrtníčka, který měl divákům přiblížit Letní Shakespearovské slavnosti. Čtvrtníček na pozdrav Dobrý večer a první otázku reagoval vodáckým "Ahoooj!" a nasledovaly odpovědi, které začínal slovy: "Čoveče, nebo víš co?"

Během rozhovoru v přímém přenosu Čtvrtníček neustále posmrkával a utíral si nos. Oči měl otevřené dokořán a mluvil dost uvolněně. 


Na Takáčovy otázky odpovídal pokaždé mimo téma, dělal si srandu z České televize i diváků. Jeho specifický humor ovšem přilákal víc lidí, než by si veřejnoprávní televize dokázala vůbec představit. Zatímco pondělní vydání Událostí, komentářů si na webu pustily necelé dva tisíce lidí, Čtvrtníčkovu jízdu vidělo přes 60 tisíc uživatelů.

61 430 zhlédnutí, v podstatě od rána? Nechtěla by Nová média Čtvrtníčka najmout? Mohlo by se to jmenovat třeba Č TV, nebo zkráceně ČT, ne moment, to už je zabraný,“ zažertoval bývalý populární moderátor a zprávař Jan Zika na sociální síti.

Ač se moderátor snažil rozhovor s rozevlátým Čtvrtníčkem kočírovat, stejně si komik prosadil svou a drze začal šéfovat i kameru. Diktoval kameramanovi, na co má kameru namířit, co má zabrat. Komik navíc Takáčovi neustále skákal do řeči a nenechal ho ani doříct otázku. Nakonec se rozloučil opět úsměvným Ahoj a Takáč, který nepochybně během rozhovoru propotil košili, si mohl konečně „oddychnout.

Fotogalerie
17 fotografií