Na Slavíka s holým zadkem

Určitě si všichni pamatujete obrovský šok, když na letošním galavečeru Českých slavíků se objevil humorista Petr Čtvrtníček s nahým zadkem. Když se otočil zády k hledišti, publikum lehlo smíchy. Do kolen dostal hlavně Lucku Vondráčkovou, které měl předávat cenu. S holou pr*elí do televize ještě nikdo nevlezl.

Kapela Buzerant

Tuto kapelu založil Čtvrtníček poté, co ho vyprovokovaly výroky homofobního odboráře Jaromíra Duška. Jeho texty jsou plné útočných narážek a sprostých nadávek na homofoby. Vznikly písně jako Hnědá je dobrá nebo Balíček šprcek, které mají na youtube.com "úspěšných" cca 250 zhlédnutí.

 

Ivánku, kamaráde

Slavná hláška vznikla kvůli korupční kauze v českém fotbalu, ve které figuroval Ivan Horník s Milanem Brabcem. Dotyční používali pro ohromné sumy krycí jména „kapříci“ či „spadlá jablka“.  

Česká soda - Best of

Koncem 90. let nás po dobu čtyř let Petr Čtvrtníček bavil satirickým pořadem Česká soda. Pořad byl plný příspěvků televizního zpravodajství prokládaných neskutečně vtipnými parodiemi na reklamní šoty. Tady je výběr toho nejlepšího.

Dražba boty Jaruš z Kouzelníka

Poté, co herečce Jaroslavě Hanušové alias Jaruš z Kouzelníka amputovali  nohu, Petr Čtvrtníček s Jiřím Lábusem natočili video, kde pro Hanušovou nakupují náhradní nohu. Protože je levná a má dobrou pedikúru, pořídí jí pravou, i přesto, že Hanušové amputovali levou.

Reklama se "soby" na Vodafone

Nejeden divák se lámal smíchy, když se kolem Vánoc objevil na televizní obrazovce Petr Čtvrtníček v reklamě na Vodafone. Bavič se v ní lámal v kolenou, mával rukama a odháněl desítky čivav se sobími parohy. Gesty, jaká v reklamě předvedl, baví lidi dodnes.