Ilona, která žije s rodinou v Brně, si na chvíli odskočila do hlavního města, aby zde představila kampaň na kojeneckou vodu, jejíž je tváří. Před pár dny během focení této kampaně představila poprvé svého půlročního syna, dnes ho však nechala doma.

Moje děti nejsou žádné výstavní opice, a tak je nechci všude vystavovat. Nedělali jsme to s manželem ani u staršího Daniela,“ vysvětlila Blesk.cz Ilona, proč své děti nepřivezla do Prahy s sebou.

Děti v klidu svěřila svému muži Radku Vonešovi, který se o ně dokáže bezvadně postarat. „Pomáhá mi, umí všechny základní věci, i přebalovat plínky,“ prozradila Csáková. Na svého prince na bílém koni čekala zpěvačka dlouhé roky, ale čekání se vyplatilo.

Manželství se vším všudy jim klape stejně jako na začátku vztahu. „Kdybych vám měla říct, jaký je náš sex s manželem, asi by to váš mikrofon a repráky nezvládly,“ smála se novopečená maminka.

Zpěvačka si vždy přála kupu dětí a proto si teď mateřství užívá plnými doušky. Je v klidu a těhotenská kila na rozdíl od prvního těhotenství vůbec neřeší. I přesto vypadá skvěle. „Žádné drastické diety nedržím. Nechávám to na přírodě. Prostě to k tomu patří,“ uzavřela spokojená Csáková.

Video
Video se připravuje ...

Ilona Csáková prozradila jak hubne a jaký si užívá sex Tereza Kühnelová, Petr Soukup

Fotogalerie
7 fotografií