V černém saku a rozpuštěných vlasech, dnes krátce po poledni, přivítala diváky a příznivče sportu nová moderátorka Inna Puhajková. S přirozeným výrazem uvedla svůj první vstup o pádu lyžařky Lindsey Vonnové, Když se snažila říct „zlomenina holenní kosti“, hned se přeřekla. Nervozita hrála jistě svoji roli, ale Puhajková na sobě nedala nic znát a v klidu pokračovala v reportáži dál.

Moderátorská expertka Eva Jurinová, která uváděla hlavní televizní noviny několik let, výkon Puhajkové viděla a pro Blesk.cz se k němu vyjádřila. „Za dnešní premiéru dávám jedničku za příjemný projev. Ale musí dále ještě pracovat na intonaci a získat větší jistotu profesionální sporťačky. Rada na závěr – v rámci tréninku Inně doporučuji, aby si zakázala poslouchat Lucii Borhyovou, protože její rozplyhlý projev bez teček a přesvědčivost může být tak nezdravě nakažlivý,“ okomentovala Inny moderátorskou premiéru Eva Jurinová, která moderátorské výkonny Borhyové několikrát kritizovala.

Jurinová také přiznala, že malé Innino zadrhnutí ji vůbec nerozptýlilo. „Prvotnímu přeřeku nedávám žádnou váhu. Přeřeknou se i velcí kolegové a Inna zachovala chladnou hlavu a nedala na sobě nic znát. Byl to její první vstup a naprosto ji to promíjím,“ svěřila se Blesk.cz Jurinová.

Fotogalerie
4 fotografie