Verešová si potrpí na bezchybný vzhled. Zároveň také ráda šokuje své okolí. Luxusní šaty od módní návrhářky Natali Ruden, které si Andrea vezme na Ples v Opeře, jsou přesnou kombinací dokonalosti a překvapení. Při zkoušení róby se modelka objevila v šatech posetých hustým peřím. Finální podoba zatím hotová není, takže se můžeme nechat překvapit.

Andrea se ve finále ukáže v saténové bílé róbě, připomínající šaty svatební. Módní návrhářka nezapomněla ani na modelčin oblíbený rozparek. Už několikrát nám Verešová díky vysokému rozparku ukázala více, než chtěla, a tak tentokrát odhalí svou nožku pouze do půlky stehna. Vykouklé kalhotky se totiž do Opery skutečně nehodí.

Jak to vidí Františka?

„Absolutně tomu nerozumím a nevím, co tím chtěl básník říci. Bude tam nakonec to peří, nebo nebude? Zatím je to nepříliš povedené aranžmá, nechme se překvapit, jaký bude finální výsledek. Ale doufejme, že bude méně rozpačitý, než polotovar, z nějž toho nejde moc vyčíst. Pevně věřím, že jak Natali, tak perfekcionistka Andrea na tom ještě zapracují,“ vzkázala k modelu Andrey Verešové módní expertka Františka Čížková.

Video
Video se připravuje ...

Celebrity promluvily o sexu: Koho si kdy odvedly z párty domu ? Blesk - Thomas Kruchina, Markéta Reinischová, Ondřej Rybár

Fotogalerie
6 fotografií