V soutěži zatím výhru jistou nemá, ale na konto se jí sypou už slušné peníze. V červnu vystoupila mladá zpěvačka na koncertě Martina Chodúra (20), kde si s ním střihla společný duet. Kšeft, který jí dohodil otec se tak vyplatil. Chodúrův manažer se totiž netají tím, že s ní počítají i do budoucna.

„Prostě mi řekla, že by si ráda zazpívala s Martinem Chodúrem. Tak jsem se ozval jeho manažerovi,“ prozradil otec Patrície, který přebral iniciativu do svých rukou a vyšlo to. Jeho dcera si tak společně se Superstáristou zazpívala. „Byla nadšená, splnil se jí jeden ze životních snů,“ prozradil pan Janeček. 

Nadšení z vystoupení sdílela i druhá strana. "Patricia je extrémně talentovaná a i Martin byl příjemně překvapený jejím zpěvem," netajil se Chodúrův manažer Drlička, který s ní plánuje další spolupráci. „Ano, určitě,“ dodal rozhodně. Otec tak už své dcerunce zřejmě kšefty dohazovat nemusí, ale budou jí je ostatní sami nabízet. To si uvědomuje i její otec. „Když bude dobrá, myslím si, že život jí sám přinese zajímavé nabídky.“

Fotogalerie
1 fotografie