To bylo neuvěřitelné! Porota i diváci zůstali v údivu, když mladý kouzelník Magic Alex předvedl své číslo. Na pódium si pozval dvě pomocnice, přičemž jednu z nich nechal levitovat ve vzduchu. Nejprve dívku v modrých šatech položil na tři hroty nožů a poté dva z nich odendal. Dívka tak ležela "ve vzduchu".

Navíc, aby diváci neměli žádné pochybnosti o věrohodnosti, Alex projel šavlí prázdným místem pod dívkou i nad dívkou. Jí tak nedrželi ve vzduchu žádné průhledné provázky ani neměla pod sebou žádnou podpěru. To spící kráska dokázala i tím, když začala pohybovat nohama. V tu chvíli mnozí nestačili s dechem. Jak to udělal? Ozývalo se ze sálu.

Fotogalerie
12 fotografií

Magic Alex tak provedl dokonalou iluzi! Dívka by se rozhodně sama ve vzduchu neudržela. Jak to udělal, nechtěl prozradit, ale porotu i diváky si svým trikem získal. "Bylo to něco neuvěřitelného," podotkl Palo Habera. A i Troška s Banášovou a Duem Mr.GS byli nadšení.

Svým talentem by si jistě zasloužil postoupit do velkého superfinále, bohužel se tak nestalo a porota nakonec do superfinále poslala folklórní taneční skupinu Čarovné Ostrohy. Na základě nejvíce zaslaných sms od diváku dále postoupila zpěvačka Patrícia Janečková.