V březnu americká televizní stanice CBS a filmové studio Warner Bros. Television pozastavily seriál Dva a půl chlapa poté, co hlavní hvězda pořadu Sheen veřejně kritizoval producenta Chucka Lorreho. Herec si proto připravil vlastní zábavní show, aby všem pochybovačům dokázal, že po měsících protidrogové a protialkoholní léčby je stále ve tvůrčí formě. Ve své show nepředvedl nic jiného než zmatené pásmo skečů, monologů a videí.

Je možné, že je schopen vystupovat, ale to, co dělá, publikum nezaujalo. Během "torpéda" celé divácké sekce jedním hlasem skandovaly žádost o vrácení vstupného. A kritika nezůstala jen v sále. Na sociální síti Twitter se vyrojila řada nelichotivých komentářů. "Hahahahahahaha, první noc show Charlieho Sheena byl naprostý propadák," poznamenal na Twitteru uživatel pod přezdívkou jackieedge 207.

Fotogalerie
6 fotografií

Kritik listu New York Times Anthony Oliver Scott, který pořad zhlédl v Detroitu, uvedl, že "multimediální událost neměla žádnou jasnou strukturu či směr". Show měla vypuknout ve 20:00, ale začala se zpožděním za úvodu komika Kirka Foxe. Ten ale několik vtipů kvůli zahořklosti publika nedokázal dokončit. Asi hodinu po začátku přišel na pódium Sheen se dvěma dívkami, které mu mimo jiné pomohly se spálením trička "Dva a půl chlapa".

Na jevišti byla velká obrazovka, na které Sheen promítal obrázky, scénky a rozhovory, které měly publiku poskytnout náhled do hercovy současné kariérní vřavy. Vidět mohli například scénu útoku žraloka z filmu Čelisti nebo záznamy televizních rozhovorů, ve kterých se Sheen vytahoval na své šéfy.

Vtípky nicméně připadaly lidem vyčpělé, a jak show postupovala, diváci odcházeli. "Obvyklé 'sheenismy' začaly vyznívat otřepaně a unaveně. Netrpělivé publikum, od pánských záchodků až po drahé přední řady, rozdalo spoustu pošklebků, ale jen málo potlesku," napsal list The Detroit Free Press.

Sheen, který se soudí s firmou Warner Bros. o 100 milionů dolarů (1,7 miliardy korun) za to, že ho podle něj neprávem propustila, má nyní podle Reuters na vybranou ze dvou možností: buď znovu nabije "torpédo", nebo odzbrojí a přizná, že to byla prohra.