Jessica Alba s manželem Cashem Warrenem (32) čeká druhé dítě. Ve středu ráno to oznámila svým fanouškům na Facebook: "Musím se vám s něčím svěřit - z Honor bude velká ségra! S Cashem se moc těšíme. Chtěli jsme, abyste se tu novinu dozvěděli od nás. Jsem vám vděčná za podporu, kterou jste mi projevili během mého prvního těhotenství, a ocením to i teď."

S producentem Cashem se seznámila v roce 2004 během natáčení filmu Fantastická čtyřka. V roce 2007 zjistila, že je těhotná, a tak se o rok později v květnu vzali. Dva měsíce po sňatku porodila dceru Honor.

Není kariéristka

První těhotenství nebylo plánované, ale prý jim to nevadilo. "O dost jsme se sblížili. Nechtěli jsme založit rodinu tak brzy, ale když se to stalo, uvědomili jsme si, jak je to vlastně krásné," řekla.

Porodem Honor se Jessice hodně změnil život, ale nelituje toho, že je matkou. "Změnily se mi priority. Snažím se dávat jí to nejlepší, což znamená i najít rovnováhu mezi tím být doma a pracovat." Kvůli druhému dítěti nebude moct nějaký čas natáčet filmy, ale nevadí jí to a už se na něj prý moc těší.