Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C

Bullock a Hanks v teroristickém dramatu!

/
  • Hrečka Sandra Bullock si zahraje po boku Toma Hankse v novém filmu o teroristickém útoku z 11. září.
    Hrečka Sandra Bullock si zahraje po boku Toma Hankse v novém filmu o teroristickém útoku z 11. září. (ČTK)
    24. srpna 2010 ● 12:10

    Oscaroví herci Sandra Bullock (43) a Tom Hanks (54) se brzy společně sejdou před kamerou. Natočí spolu drama, které se zabývá terorismem v USA.

    Filmové studio Warner Bros totiž oběma nabídlo hlavní roli v připravovaném zfilmování románu Příšerně nahlas a k nevíře blízko od Jonathana Safrana Foera. Na režisérské křeslo usedne Stephen Daldry, který natočil například snímek Předčítač.

     

    První role Bullock po rozvodu

    Pro Bullock to bude první role poté, co letos získala svého prvního Oscara za snímek Zrození šampiona. Herečka si totiž po rozvodu se svým manželem Jesse Jamesem a předchozí adopci chlapce z New Orleansu dala od natáčení pauzu.

    Americký spisovatel Foer vypráví ve svém dramatu Příšerně nahlas a k nevíře blízko z roku 2005 příběh newyorského chlapce, který při teroristických útocích z 11. září 2001 ztratil otce. Devítiletý hoch nalezne otcův klíč a začne hledat příslušný zámek.

    Herce, režiséra a producenta Hankse, který má na svém kontě Oscary pro nejlepšího herce za role ve filmech Philadelphia a Forrest Gump, mohli diváci naposledy vidět ve snímku Andělé a démoni.

Diskuse k článku Přidat názor
Počet komentářů: 0

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi
Články odjinud
ČLÁNKY ODJINUD

Dnešní horoskopy