Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C

Pátrání po tátovi Viktorovi pokračuje: Před 3 měsíci nasedl do autobusu a zmizel

Autor: shp - 
31. července 2018
14:14

Je to už tři měsíce, co zmizel. Jeho rodina je zoufalá, ale stále doufá, že se s tatínkem Viktorem Hašpicem (58) opět shledá. Muž zmizel v pátek 27. dubna 2018 před čarodějnicemi. Od té doby jako by se po něm slehla země. Policisté prohledali břehy Labe na Pardubicku, rozšiřují pátrací perimetr a tipují další místa.

Uvedený beze stopy zmizel v pátek 27. dubna 2018 (pátek před „čarodějnicemi“), kdy byl naposledy spatřen ve večerních hodinách v Lánech na Důlku, odkud měl odjet ve 22 hodin autobusem MHD směrem do města. Domů se však nevrátil,“ uvedla policejní mluvčí Markéta Janovská.

Od té doby bylo podniknuto několik pátracích akcí. Míst, kde strážci zákona muže hledají, je stále více. „Proběhlo již několik dílčích pátracích akcí, neustále se vyhodnocují poznatky a rozšiřuje se perimetr pátrání. Tipují se další a další místa, která jsou prověřována,“ pokračuje mluvčí.

Hledání muže zatím však výsledky nepřineslo. „Bohužel je pátrání po muži stále bezvýsledné,“ dodala Janovská. Rodina se proto strachuje. „Bydlí ještě s mladším bráškou, o kterého se stará, takže má doma nějaké závazky, takže nepředpokládám, že by měl jet někam jinam,“ dodal syn pohřešovaného již dříve pro FTV Prima.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání