Americké studio Universal Pictures sa údajně rozhodlo obsadit do pokračování akčního filmu Wanted (2008) mladší herečku, než je Jolie. Po tom, co Angelina Jolie odmítla znovu si zahrát roli vražedkyně Fox, se tvůrci začali zajímat o hvězdu filmové ságy o upírech Twilight Kristen Stewart.

Podle zdroje blízkého z okolí štábu se režisér Timur Bekmambetov už s dvacetiletou hvězdou potkal a to hned několikrát. Stewart by si tak zahrála po boku Jamese McAvoye, známého ze snímku Pokání (2007).

Kristen Stewart se poprvé představila širšímu publiku ve filmu Úkryt, v němž si zahrála s Jodie Foster. V roce 2006 natáčí horor bratří Pangových The Messengers, kde se objeví v titulní roli a zahraje si s Meg Ryan a Adamem Brody v romantickém komediálním dramatu scénáristy a režiséra Jonathana Kasdena In the Land of Women.

Zazářila také ve dramatu Útěk do divočiny, kde si střihla roli mladé "hippísačky" Tracy Tatrové. Její výkon ve filmu sklidil velký úspěch a dobré ohlasy u kritiků.

Od roku 2008 jí můžeme vidět ve filmu Twilight (Stmívání) kde hraje jednu z hlavních rolí Isabellu Swanovou, která se vášnivě zamiluje do upíra Edwarda Cullena (Robert Pattinson).

Fotogalerie
3 fotografie

543850:gallery:true:true