Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

Gentleman Paroubek: Limuzína pro bejvalku!

Autor: Tomáš Belica - 
31. března 2010
06:05

Gentleman každým coulem je šéf ČSSD Jiří Paroubek (57)! Na svou exmanželku Zuzanu Paroubkovou (52) nezapomněl ani téměř tři roky po rozvodu. „Potřebovala dopravit do nemocnice na vyšetření s vážným ortopedickým problémem,“ vysvětloval Blesku šéf ČSSD, proč v pondělí bývalé ženě půjčil svůj vůz i s řidičem. Přitom už den poté si Zuzana vlastním vozem troufl a vyjet do ulic!

V očích smrt, na tachometru čtyřicítka… O tom, že Zuzana není ještě ostřílená řidička, se včera přesvědčili fotografové Blesku. Paroubkova »bejvalka« se včera krátce po desáté vypravila z bytu v pražských Stodůlkách, a svým novým tmavomodrým golfem s nálepkou »začátečník« za sklem vyrazila směrem na Slapy. Kvůli její šnečí rychlosti ji někteří řidiči dokonce vytroubili! Plyn paní expremiérová přidala až za Štěchovicemi, když zrychlila na stovku.

Na dotaz, jak dlouho vlastní řidičák, Paroubková neodpověděla. Stejně tak nereagovala na otázku, proč ještě v pondělí na cestu do nemocnice potřebovala exmanželův stranický superb.

Sám šéf ČSSD to zdůvodnil jejími vážnými ortopedickými problémy. „Požádala mě, zda bych ji nemohl do nemocnice dopravit. Neměl jsem čas, proto jel můj řidič s ní,“ sdělil Blesku Jiří Paroubek. Snad má pro tuto vzácnou velkorysost pochopení i jeho současná choť Petra…

Aktuální dění

 

Izraelsko-palestinský konflikt:

ONLINE dění v Izraeli Velitel Hamásu Iron Dome

Válka na Ukrajině:ONLINE dění na Ukrajině

torro ( 31. března 2010 20:40 )

je gentleman ale jak chce kazat o MORALCE darebak

simeon ( 31. března 2010 16:16 )

jj, plýtvání daněmi je v podstatě rozkrádání veřejných peněz... nemělo by s tímhle zatočit? Aspoň to tak říkali...

simeon ( 31. března 2010 16:15 )

jen kdyby se na to neskládalo tolik lidí ale šlo to z platu tvého (nebo tvého mocipána), to by bylo keců, že?

beata ( 31. března 2010 15:28 )

na tomto příspěvku je vidět, že autor rudolf.tuček je velmi hloupý.

beata ( 31. března 2010 15:27 )

Souhlas,jsme banda negalatní závistivá, pouze doplním "nabídne pomoc" ---- ale platíme to jaksi my.A Fuj, to se tedy stydím, ale jyrky je tak fuj, že se nystydí ani trošičku, nebo možná trošilinku, když se bojí mezi lidi tak, že si buduje (opět za naše) vlastní výtah ....

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa