Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C

Krásky se potily na molu v kůži slavných

31. března 2010 | 05:00

Kleopatra, Marie Antoinetta, Audrey Hep burn, Marilyn Monroe a Marfuša! V kůži těchto slavných žen se na tři minuty ocitly české modelky. Pro řadu z nich to přesto byla doba k nepřežití. Modelky, zvyklé předvádět šaty, musely v rámci přehlídky líčení po molu pochodovat dlouhé tři minuty.

Modelky se na molu většinou dlouho neohřejí. Dvakrát se projdou a šup do šatny. Není divu, že některé dámy naplánovaný čas nezvládly a z mola utekly mnohem dřív.

V roli sexsymbolu Marilyn Monroe nevydržela přítelkyně Jaromíra Jágra, Inna Puhajková, která ani ne po minutě utekla. Prázdné místo, kdy modelka odpočívala v zákulisí a na plátně za molem se stále promítaly obrázky Monroe, zachránila nakonec pohotová moderátorka Eva Aichmajerová.

Ta čapla za ruku vizážistu Káju Pavlíčka a ve zbylém čase se s ním po molu společně prošla. „Když si organizátoři vymysleli takovou dobu, tak si to, Kájo, zkusíš taky. A nespěchej,“ vtipkovala Aichmajerová.

Audrey Hepburn – Lucie Smatanová

Lucie Smatanová se Audrey Hepburn podobala jako vejce vejci. „Byla to krásná žena. Jen se už těším, až sundám ty nalepovací řasy. Mám pocit, že mám kšiltovku,“ zasmála se 1. vicemiss 2009.

Kleopatra – Martina Dvořáková

V roli egyptské královny se na chvíli ocitla modelka Martina Dvořáková, která jakoby z oka vypadla nejznámější představitelce Kleopatry, herečce Liz Taylor. „Na můj vkus se až moc malovala,“ zhodnotila líčení Kleopatry.

Marie Antoinetta – Zuzana Rosáková

Za dob Marie Antoinetty se nepoužívala řasenka, pouze světlé tělové líčení, které modelce Zuzaně Rosákové sedlo.

Marilyn Monroe – Inna Puhajková

Jak se líčila herečka a sexsymbol 50. let Marilyn Monroe, předvedla modelka Inna Puhajková. Bílé šaty samozřejmě nemohly chybět.