Fotogalerie
2 fotografie

Monika Marešová se jen 24 hodin vypořádává s rozchodem se svým manželem Leošem Marešem (33). Své pocity na sobě ale nedává nijak znát. „Snažím se držet, hlavně kvůli dětem, které jsou pro mě všechno,“ řekla Blesku Monika, která plní roli vzorné maminky na jedničku.

Blesk ji přistihl včera odpoledne s půlročním synem Matějem, jak vyzvedává staršího syna Jakuba (4) ze školky. Odkud si také kromě syna odnášela kytici žlutých tulipánů. Zřejmě jako podporu od učitelek malého Jakuba.

Pro Moniku totiž vždycky byla a bude rodina na prvním místě. „V žádném případě nechci Leošovi zakazovat vídat děti, mají ho moc rády a může je kdykoliv vídat,“ tvrdí Marešová.

Ta, jak sama říká, chtěla od Mareše v posledním roce odejít už několikrát. „Od té doby, co si začal se slečnou Gábinou a tajně se s ní stýkal, jsem o rozchodu uvažovala.

Tehdy to začalo mezi námi skřípat,“ přiznala ponížená Monika, která ale Leošovi dává znovu šanci. „Třeba se s ní stýkat nebude. Uvidíme,“ doufá Monika.

Matku Leoše Lenku zastihl Blesk na cestě do práce
Autor: David Malík, Jiří Černohorský, Petr Merta, Martin Mithofer

Marešova matka: Leoš to tajil!

„Každý ví, že zakázaný ovoce nejvíce chutná, když ho přestanu zakazovat, třeba ho přestane bavit,“ věří Marešova manželka.

Podle ní záleží jen na Leošovi, zda je pro něj milenka víc než manželka a synové, na kter ý c h prý tak lpí. „Moji známí mě podporují. Vzhledem k tomu, co prožíváme poslední rok, tak to ani nikoho nepřekvapuje,“ uzavřela Marešová.

A Leoš? Ten stále dokola opakuje, že by manželku se syny Matějem (6 měsíců) a Kubíkem (4) kvůli někomu třetímu neopustil.

493844:gallery:true:true Vše o rozvodu Leoše Mareše a Moniky Poslušné

Mareš zahání myšlenky prací

Blesk trávil včerejší den s Leošem Marešem (33). Moderátor byl viditelně smutný. „ Když pracuju, je to celkem dobrý, ale když vypadnu z práce, hodně to cítím,“ řekl Mareš Blesku.

Moderátor potřeboval ve středu velký pracovní zápřah, aby se zbavil neodbytných myšlenek na to, co bude dál. „Věděl jsem, že budu mít těžkej den,“ svěřil se Mareš. Leoš byl sice ráno na Evropě 2 ve svém živlu, ale jak se objevila skulinka v jeho natřískaném programu, viditelně zvadl.

„Monika byla po celé ty roky při mně. Od doby, co jsme spolu začali chodit, jsem se pomalu stával slavným,“ vzpomínal Leoš.

I přes současné neshody s Monikou své pracovní tempo ale odmítá snížit. „Nedávno jsem podepsal exkluzivní smlouvu s televizí Nova na rok 2010 a 2011,“ řekl Blesku Mareš.

494119:medtitle:true:true Hříšník Mareš: Nevěru vykupoval luxusem!

 

494587:medtitle:true:true Očima Františky: Vzpoura ponížené Moniky

 

349825:medtitle:true:true

Marešova zpověď: Nikdo třetí v tom nebyl!

 

489859:medtitle:true:true Sexbomba z Šumavy: Od Mareše do Playboye!

 

494134:medtitle:true:true Monika Marešová: Gábina nás rozvedla!