Video
Video se připravuje ...

Souboj Titánů youtube.com

V novodobé verzi antického příběhu proti sobě stanou jako bůh Zeus Liam Neeson (58) a vládce podsvětí Hádes Ralph Fiennes (48). Hlavní roli Persea si zahraje americký herec Sam Worthington (34) známý z filmu Avatar.

Dobrodružný příběh Persea, syna boha Dia a pozemské krásky, který se na cestě za láskou krásné princezny Andromedy musí utkat s mnoha mytickými nestvůrami, režíroval francouzský režisér Louis Leterrier (Hulk, Kurýr 2).

Souboj titánů - další technicky převratný snímek bude mít premíéru 2. dubna letošního roku.
Autor: allmoviephoto.com


Originální film, který byl labutí písní geniálního trikaře Raye Harryhausena, patřil k největším trhákům roku 1981. S více než čtyřiceti miliony dolarů se tehdy umístil na 11. místě žebříčku tržeb v USA. Roli Dia, si ve filmu Desmonda Davise z roku 1981, zahrál známý herec Laurence Olivier.

souboj titánů
Autor: allmoviephoto.com

Věta "Vypusťte Krakena" se navíc zapsala i do seznamu legendárních hlášek. Titáni vytvoření za pomoci počítačové techniky už sice nebudou mít kouzlo staré trikařiny, očekává se však od nich velkolepost a tržby minimálně stejně závratné, jako měl jejich předchůdce.

souboj titánů
Autor: allmoviephoto.com


Příběh vypráví o hrdinovi Perseovi, jenž se musí vydat na dlouhou a nebezpečnou cestu, aby zachránil princeznu Andromedu. Nový Perseus dostane kromě prostoru na záchranu Andromedy i místo k řešení rodinných vztahů s Diem, svým otcem. A tak Perseus na své dobrodružné cestě musí překonat nejen mýtické nestvůry, včetně Gorgony Medúzy a bájného Krakena, ale i lidské vrtochy božských vládců Olympu.

Souboj Titánů bude mít celosvětovou premiéru 2.dubna letošního roku. A bude se promítat jak ve 3D tak ve 2D verzi.

Fotogalerie
3 fotografie

543850:gallery:true:true