LÁSKA
Je pravděpodobné, že hned na počátku roku budete muset odolávat lákavým svodům, které se budou nabízet. Dejte však pozor na to, abyste příliš lehkovážným chováním nepřišli do řečí nebo do sporu s partnerem. Jaro bude pak už poněkud poklidnější. V létě budou mít nezadaní šanci na novou lásku. V podzimních měsících může dojít k nějakým menším partnerským nedorozuměním, která prověří stabilitu vztahu.

SEX
Vaše aktivity v této oblasti budou během příštího roku nejsilnější během jara. V tomto období vám pravděpodobně projde i to, co by jiným neprošlo. Hvězdy by vám měly být v tomto směru nakloněny. Během léta to bude už poněkud horší, jako by zájem opačného pohlaví trochu poklesl, ale ke konci roku budete opět ve formě a budete sklízet jen úspěchy.

PENÍZE
Zaveďte si co nejdříve plánovací kalendář svých financí. Budete ho v tomto roce potřebovat víc než kdy jindy. Zvláště v letních měsících si výdaje hlídejte! Peníze by vám po celý rok neměly chybět, ale pokud budete během podzimu ve správný čas na správném místě, váš finanční rozpočet by se měl dost obohatit. Koncem října pozor na neuvážené investice v oblasti vlastního domova, s tím raději počkejte do prosince.

ZDRAVÍ
Možná se vám bude zdát, že vše ustojíte a nic se vám nemůže stát. Ale hlavně v březnu si dejte pozor na podceňování vlastního zdravotního stavu. Budete náchylnější k onemocnění horních cest dýchacích. Vzhledem k tomu, že na jaře se šetřit asi moc nebudete, dopřejte v létě tělu trochu klidu. Nejlepší čas na zákroky je pro vás konec srpna. V říjnu si dávejte pozor na úrazy spojené s elektřinou a také na úrazy dolních končetin způsobené vaší nepozorností.

KARIÉRA
Asi budete mít hned od počátku roku jasno v tom, co chcete a jaké máte plány. Bohužel si toho ale téměř pokaždé naložíte více, než můžete zvládnout. Bude proto dobré zaměřit se na to podstatné čeho chcete v kariéře dosáhnout, hlavně na jaře, koncem léta a počátkem podzimu. V těchto měsících byste měli mít plno nápadů a vaše cíle tak budou snadněji dosažitelné. V letních měsících si dejte pozor na nečestné jednání někoho ze spolupracovníků.


Jiří Pomeje (45)
Jiří Pomeje, jak to tak vypadá, se hned tak ze svých problémů a komplikací nedostane. Již první měsíc roku 2010 pro něj bude problémový. Pak v únoru a červnu bude chvíle klidu, ale březen, květen a listopad budou pro něj hodně náročné. Řešit bude kariéru a domov. Obojí bude procházet zásadní destrukční změnou. Ostatní měsíce budou poněkud adrenalinové. Jeho citový a milostný život pak zřejmě bude připomínat horskou dráhu s mnohými nebezpečnými zatáčkami.