A navíc našel způsob, jak se zbavit dluhů. Teď má dokonce i střechu nad hlavou a nové auto. Co na tom, že je růžové a musí na něm vozit reklamu: Autobazar, pronájem aut a ruční mytí. Pomeje ho má totiž k dispozici na rok zdarma! Stejně jako byt.

„Kdyby nebylo kamarádů, nemám nic. To auto mi zařídil Michal David. Auto je sice reklamní, ale má zimní pneumatiky a to teď potřebuju,“ je spokojen Pomeje. V bytě, který mu zařídil další kamarád, má stále ještě manžel Ivety Bartošové postel a televizi. „Koupil jsem si akorát talíř, hrnek, skleničku a příbor a když jsem si vařil čočku s uzeným, hrnec mi půjčil soused,“ řekl na vysvětlenou Jiří. Přesto ze své závislosti na druhých zas tak šťastný není.

„Před chvilkou jsem řešil svůj konkurz a věřím, že v únoru budu čistej a začnu konečně vydělávat na sebe,“ doufá Pomeje. Jeho právník Vondráčka jeho slova potvrzuje. Podle něj se našel člověk, který je schopen Pomejeho konkurz, který trvá pět let, odkoupit. Je to 15 milionů a úroky.

„Je pravděpodobné, že pan Pomeje už může začít měsíc únor s čistým štítem,“ řekl Blesku Vondráček s tím, že jméno muže, ochotného vytáhnout Pomeje z dluhů chce nechat v anonymitě. Podle informací Blesku by měl produkovat Kameňák 4 a s Troškou si prý plácli i na Kameňák 5. Navíc se má Pomeje stát i manažerem skupiny 5 Angels a vydat jim s Michalem Davidem desku.

„Ano, byl jsem osloven, zdali bych ji nenapsal,“ přiznal Blesku David. Bartošová možná bude už brzy litovat, že svého manžela vypudila. Hypotéku na svůj dům musí platit každý měsíc.