„Ivetu jsme si do muzikálu vybrali v době, kdy na Slovensku tančila v televizní soutěži a byla úplně v pohodě. Vzhledem k tomu, v jaké situaci je teď, si vůbec nedovedu představit, že by u nás hrála,“ prohlásil producent muzikálu Viktor Mráz.

Fotogalerie
1 fotografie

Vedení Dětí ráje přitom mělo s Bartošovou téměř svatou trpělivost. Postavili se za ni, když kvůli podivné nemoci oznámila, že nestihne nazkoušet na premiéru. Pak kvůli psychickému zhroucení a rozchodu s Jiřím Pomeje nemohla roli zkoušet ani po premiéře.

„Iveta má u nás dveře otevřené, je to pouze na ní,“ vzkázala tehdy mluvčí muzikálu Kristina Horáčková. Jenže Bartošová nedokázala využít ani tohoto velkorysého přístupu producentů muzikálu a na zkoušky nedorazila ani v době, kdy všem tvrdila, že je úplně v pořádku.

„Několikrát slíbila, že přijde, ale buď nedorazila, nebo přišla pozdě a nezkoušela,“ prozradil Blesk.cz zdroj z divadla. Nakonec producenti Dětí ráje stáhli jméno Bartošové i z internetových stránek představení. „Nechceme nikoho lákat na Ivetu Bartošovou, která zatím neodehrála ani jedno představení a v nejbližší době ani neodehraje,“ vysvětlila Horáčková.

Nakonec ale pohár trpělivosti s Bartošovou definitivně přetekl. „Samozřejmě pokud by se Iveta dala dohromady a ukázala nám, že má opravdu zájem hrát, tak se o tom můžeme bavit. V současné době to tak ale není,“ vysvětlilo vedení úspěšného muzikálu.

Chování Bartošové je nepochopitelné i z dalších důvodů – zpěvačka totiž v současnosti prakticky nemá žádnou práci. Deska, kterou vydala, je velkým propadákem a podle internetových stránek Bartošové zatím Iveta nemá na rok 2010 domluvené jediné představení.

„Termíny akcí na rok 2010 se teprve připravují,“ píše se na Ivetiných stránkách. Zpěvačku přitom velké dluhy a problémy s penězi trápily už před časem. V současnosti se tak stav financí Bartošové pohybuje na hraně osobního bankrotu!