LÁSKA
Počátkem roku vás nebudou mnozí poznávat, vaše pověstná rozvernost bude jaksi chybět. Alespoň si odpočinete a nový vítr do plachet naberete počátkem dubna a pravděpodobně vám vydrží až do konce letních měsíců. V tomto období také máte velkou možnost pozitivních změn. Během podzimu, hlavně v říjnu, si dávejte pozor na příliš sebevědomé chování, to se každému nemusí líbit. Pokud plánujete rodinu, nejlepší podmínky budou koncem roku.
SEX
Ve své kůži se budete nejlépe cítit od jara do podzimu, kdy budete také mít nejvíce příležitostí zazářit. Koncem července si ale dejte pozor na přílišné sklony k žárlivosti, to by se vašemu partnerovi nemuselo líbit a novou lásku byste tím odradili. V podzimních měsících budete mít potřebu pořádně se rozjet, a to za každou cenu. Budete pravděpodobně pod vlivem chtíče natolik, že vás námitky okolí k vašemu chování moc zajímat nebudou. Dejte si proto raději studenou sprchu...

PENÍZE
Letos budete mít spoustu příležitostí k dobrým výdělkům. Bude záležet jen na vás, jak se nových příležitostí chopíte. Nejlepším obdobím h ít N k uzavírání obchodů a jiným investicím budou letní měsíce. V pozdních letních měsících si dávejte pozor na možné setkání s podvodem a nečestným jednáním. Raději si vše dobře prověřte. Koncem roku budete možná sami příjemně překvapeni výší financí na svém účtu!

ZDRAVÍ
Pokud máte nějaké větší zdravotní problémy, mohli byste se jich díky svým novoročním předsevzetím zbavit. Na měsíc duben si můžete naplánovat drobné kosmetické zákroky. Během letních měsíců vám zdraví bude přát i v případě, že všechny okolo postihne nějaká zdravotní nepříjemnost. Začátkem podzimu si zajistěte větší přísun tekutin a vitaminu C, ať se vyhnete komplikacím s ledvinami nebo dýchacími cestami. Zařaďte do svého režimu více cvičení.

KARIÉRA
Je možné, že během roku u vás dojde hem k větším změnám nebo přesunům. Nemusí to být zrovna změna místa, ale spíš jen přesun. Je možné, že povýšíte. V každém případě se připravte na to, že některé věci se rozhýbou rychleji než byste předpokládali. Na podzim si dejte pozor na někoho, kdo vám nebude zrovna nakloněn a kdo možná bude usilovat o to, co jste pracně získali.


Ewa Farna (16)
Nový rok bude pro bronzovou slavici přelomový a nebude lavici jednoduchý. Hned začátek roku bude náročný, ale to nebude nic proti období od dubna do září. Velmi náročné pak pro Ewu budou měsíce červenec až září. Přijdou zkoušky - a určitá omezení. Měla by si dávat pozor a více relaxovat, odpočívat a soustředit se spíše na věci nenáročné a rutinní, kde bude vědět, že nic nemůže zkazit. Dařit by se jí mělo v březnu a květnu. Ostatní měsíce by měly mít zhruba vyrovnaný poměr věcí dobrých a špatných.